Leo Messi encara no ha arribat a debutar amb el PSG però l'atenció que atrau és tan gran que ja hi ha clubs que intenten seduir-lo per ser el següent destí un cop abandoni la capital francesa.

David Beckham contacta amb Messi

És el cas de l'Inter de Miami, de la lliga estatunidenca de futbol, la Major League Soccer (MLS), segons explica el Daily Mirror. El mitjà britànic ha explicat que l'interlocutor que ha tingut Leo Messi no ha sigut algú qualsevol. David Beckham, propietari del club des del 2014, l'any de la fundació del projecte, ha sigut qui ha contactat amb Messi per mantenir els primers contactes per una futurible incorporació de l'argentí a l'equip.

DAVID BECKHAM INTER MIAMI SONRIE EUROPA PRESS

Beckham intentarà convèncer Messi perquè vagi a jugar a l'Inter Miami / GTRES

L'exjugador de Madrid, Manchester United o Milan té la intenció de fitxar Messi quan aquest acabi la seva vinculació contractual amb els francesos, és a dir, l'estiu de 2023. El contracte de Messi contempla un tercer any si així ho desitja l'exblaugrana, així que encara té dos anys per pensar-s'ho, però Beckham ha començat la seva tasca.

En diverses ocasions Messi ha dit que tenia una idea força clara de per on passaria el seu futur, i tot apunta als Estats Units. A més, Joan Laporta, en el comiat de l'argentí, va admetre que el pla era una renovació de dos anys perquè després pogués seguir el seu camí. Al final, aquests dos anys seran a França, i després podria fer les maletes, creuar l'Atlàntic i aterrar a la península de Florida.

L'Inter Miami no amaga les seves intencions

El club és copropietat de cinc inversors. A banda de David Beckham, el bolivià Marcelo Claure, el japonès Masayoshi Son i els germans José i Jorge Mas també ho són, i aquest últim mai ha intentat amagar la seva voluntat i la dels seus companys al capdavant de l'entitat.

Rueda de prensa messi, PSG, Paris, el president Nasser Al-Khelaifi - Efe

Messi ha firmat amb el PSG fins 2023, amb opció a una temporada més / EFE

"Tenim l'ambició d'aconseguir els millors jugadors i Leo Messi és probablement el millor jugador de tots els temps. Sóc optimista de què jugarà amb la samarreta de l'Inter Miami perquè crec que completarà el llegat del millor de la nostra generació i s'ajustarà a les ambicions de construir un equip de classe mundial", va assegurar Jorge Mas.

Ja fa un parell d'anys que el nom de Messi i la seva família està relacionat amb Miami. L'argentí va comprar diversos apartaments de luxe en aquesta ciutat i ja va interpretar-se aquest gest de cara al seu futur. Ara, dos anys més tard i amb Messi fora del Barça, l'opció nord-americana torna a agafar impuls.

 

Imatge principal: David Beckham, propietari de L'Inter de Miami, somrient / GTRES