Decepció absoluta entre els culers després de la nefasta derrota del Barça al camp de l'Almeria. Els blaugrana, que podrien ser encara més líders, ara ho són menys. I Dani Senabre qualifica que "és el moment més delicat del Barça de Xavi Hernández", però també que "és la pitjor setmana de la temporada pel Barça".

El periodista qualifica la derrota com a "ridícula", que a més arriba "el dia que el Reial Madrid et posa la Lliga a la teva disposició". Senabre sobretot diu que "és imperdonable" que "aquest dia surtis caminant i surtis regalant i llançant la primera part".

Senabre creu que el més greu de tot és que el primer xut a porta sigui al 80 i que el faci un jove com Ángel Alarcón. "Sense Pedri i sense Dembélé... que ningú trenqui línies ni superi l'1 contra 1...". Tot i això, Senabre s'atreveix a dir que "el Barça serà campió de Lliga segur, amb la gorra, però hi ha 6 o 7 futbolistes que han estat titulars i  no són dignes de ser-ho". I Senabre conclou que "el Barça ha perpetrat la pitjor setmana de la temporada i ens espera el dijous el Reial Madrid. Que no ens passi res".