"Mick Jagger, no tornis mai més al Camp Nou, p*** gafe dels...", ha arrancat dient Dani Senabre en el seu anàlisi post-Clàssic. El Barça ha acabat perdent contra el Reial Madrid, que ha remuntat a Montjuïc gràcies a dos gols de Jude Bellingham, "que no havia fet res en tot el partit".

I Dani Senabre relata amb música com "el partit ha començat rotllo 'Start Me Up', però ha acabat rotllo 'Hey Jude'". I això vol dir que el partit ha acabat amb un resultat clar: Rolling Stones 1-2 Beatles. I per això "la samarreta amb la llengua passa a valer 2,99€".

El periodista ha afirmat que Xavi Hernández ha apostat per "una alineació valenta i atrevida, però tot ha canviat amb els canvis". Bon paper d'Ilkay Gündogan, que "ha triat un bon dia per tornar a aparèixer". Però quan s'ha canviat Fermín López per Oriol Romeu, "des de llavors, tot cap a baix". El Reial Madrid ha remuntat i ha acabat derrotant un Barça que tampoc ha tingut l'arbitratge de la seva banda: "Penal claríssim de Tchouameni a Araujo, però suposo que Real Madrid Televisión no farà cap vídeo".