"Ja s'ha acabat. I amb la mà al cor, millor que s'hagi acabat l'Europa League". Dani Senabre veu la part positiva de l'enèsima eliminació europea del Barça. La derrota contra el Manchester United "fa ràbia perquè són moltes eliminacions europees acumulades", però també et permetrà lluitar en millors condicions per la resta de títols.

"El que vol el poble és que guanyis la Lliga", defensa Senabre. Però tampoc treu que una altra vegada acabis "amb la sensació que si haguessis estat valent i si haguessis premut l'accelerador li haguessis fet mal al United". I apunta que amb el gol de penal de Robert Lewandowski "pots fer el partit de la teva vida a Old Trafford, però a la segona part desapareixes i el United és superior i mereix passar aquesta eliminatòria".

Tot i les males notícies, Senabre vol fer "menció especial per a Frenkie de Jong" i el seu partidàs. Sense Pedri, sense Gavi i sense Dembélé no es podia demanar gaire més. Però el que Senabre destaca és que "a Barcelona l'època que ens està tocant viure ara mateix la paraula Europa està maleïda".