Futbolista jove, català, de Terrassa, amb una projecció espectacular i triomfant a l'estranger. Aquesta és la història d'un nou cas Gerard Piqué o Cesc Fàbregas: jugadors que es formen en part a la Masia, que els fitxa un club estranger quan encara estan en les categories inferiors i després de demostrar la seva qualitat a Europa el seu club formador el vol recuperar. Dani Olmo és aquest nou futbolista que s'afegeix a la llista de futuribles del Barça.

El club culer ja hauria fet la primera oferta al Dinamo de Zagreb, actual propietari d'Olmo, però encara deuen estar lluny d'un acord perquè no hi ha novetats oficials. L'únic que se'n desprèn de l'operació és una informació de Goal que explica la quantitat que demana el Dinamo.

El club croat demanaria la xifra de 40 milions d'euros, o propera, per començar a negociar la marxa del jove català. Amb 21 anys, Olmo és el líder del Dinamo de Zagreb i demostrant-ho a la Champions amb dos gols aquesta temporada.

Dani Olmo selecció espanyola EuropaPress

EuropaPress

Ara bé, el futbolista català, que el passat 15 de novembre va debutar i es va estrenar amb la selecció absoluta espanyola, tindria un bon cartell també a Anglaterra. Si l'operació no es precipita, el Barça estaria interessat en incorporar Olmo en el proper mercat d'estiu, a final de temporada, i la xifra podria ser al voltant de 30 milions. Encara lluny del que demana el Dinamo de Zagreb.