Sense fer gaire soroll, Dani Olmo està cridat a ser un altre dels serials d'aquest pròxim mercat de fitxatges estival. La situació del futbolista de Terrassa no està tenint la mateixa repercussió mediàtica que la de Jude Bellingham, però en el seu cas, la Bundesliga també sembla quedar-li petita i, tot i les nombroses ofertes que li arriben d'arreu d'Europa, sembla que el seu futur virarà cap a la Lliga Santander.

Així ho assegura el rotatiu alemany Bild, que a banda de deixar clar que els desitjos del jugador són recalar a la lliga espanyola, concreta que el seu actual contracte amb el Red Bull Leipzig contempla dues clàusules de sortida que afavoreixen que el seu futur sigui a la Lliga Santander i no a cap altra.

Dani Olmo Leipzig / Foto: Europa Press - Jan Woitas
Dani Olmo, durant un partit de Bundesliga amb la samarreta del Red Bull Leipzig / Foto: Europa Press - Jan Woitas

Dani Olmo i les seves dues específiques clàusules

Segons l'esmentada font, el futbolista de 24 anys té estipulat al seu contracte que, per tal de sortir amb rumb a Espanya, la seva clàusula de rescissió és de 60 milions d'euros. No obstant això, si és el Chelsea el qui vol fitxar-lo, ja que els londinencs han mostrat interès en l'ex del Barça, aleshores, la seva clàusula de sortida ascendeix fins als 75 milions d'euros

Dues clàusules molt específiques que Olmo i la seva agència de representació van assegurar de recollir en el seu contracte per tal de satisfer els desitjos del jugador de, després de ja 9 temporades, tornar a jugar a futbol a la península Ibèrica. I és que són el FC Barcelona i el Reial Madrid els dos equips que l'han seguit des de ja fa temporades, i encara que l'Atlètic de Madrid també estaria encantat de reclutar-lo, el fet que hagin sortit a la llum aquestes clàusules només fa que augmentar la rumorologia que vincula el mitjapunta català amb culers i merengues.

Dani Olmo OK España / Foto: Europa Press
Dani Olmo, agraint les intencions d'un company d'equip amb la samarreta de la selecció espanyola absoluta/ Foto: Europa Press

Dani Olmo, a punt de complir una dècada lluny de casa

Dani Olmo, que marxava de la Masia per embarcar-se en una nova aventura al prolífic planter del Dinamo de Zagreb amb tan sols 16 anys, madurava com a futbolista, debutava amb el primer equip, brillava a la Champions i, posteriorment, escollia la Bundesliga per seguir desenvolupant-se en el món del futbol. 

No obstant això, i gairebé una dècada més tard de la seva sortida de l'escola culer, l'egarenc està preparat per emprendre el salt definitiu en la seva carrera i, amb contracte precisament fins a l'estiu de 2024, els rumors que el relacionen amb Barça i Reial Madrid segueixen sent insistents.