Un clam, una afició i una il·lusió. Els culers marxen cap a Madrid amb l'objectiu fixat en la Final de la Copa del Rei d'aquesta nit al Vicente Calderón a les 21.30h. Moltes hores de viatge per alguns, d'altres menys i alguns que ja són a la capital espanyola fent barcelonisme.

Vestits de gala han marxat de Barcelona els aficionats. De blaugrana i amb la samarreta de la senyera posada han sortit milers de culers de tota Catalunya. La màgia del futbol protagonitza l'esperit de tots els culers.

Els més matiners han marxat ben d'hora, amb autocars des de les quatre capitals catalanes. Moltes ganes de viatjar a Madrid per aconseguir la 28a Copa i seguir fent història. Aquest Barça està impressionant. Els títols van caient i avui volen aconseguir el doblet.

Animats, orgullosos i estelades

Els càntics han estat uns dels principals al·licients del viatge. Molta cantarella i molt culerisme per afrontar les hores de camí. Els aficionats són optimistes i creuen que tornaran amb la Copa.

Pallissa, doblet, guanyarem, llibertat i sentit comú. Expressions i paraules molt escoltades en aquest inici de viatge cap a Madrid. Els espanyols tenen seny i els aficionats estan contents per poder portar la seva bandera. Alguns han dit també que si s'hagués mantingut la prohibició, les estelades haurien format part de l'equipatge.