El Reial Madrid ha sabut madurar el partit i ha remuntat el gol inicial d'Oyarzabal de penal i abans del descans, dos golassos de Camavinga i Modric ja deixaven el partit vist per a sentència. Benzema, després de dos gols anul·lats, ha marcat des dels 11 metres i Asensio ha arrodonit la golejada blanca (4-1) en el Santiago Bernabéu contra una Reial Societat sense pólvora i amb por.

L'afició madridista esperava que el seu equip sortís amb ganes de ser protagonista i dominar al conjunt donostiarra des del primer minut, com en una espècie d'assaig general del que volen que sigui el Santiago Bernabéu dimecres vinent contra el PSG, però ni de bon tros.

Gol txuri urdin per començar

I és que quan amb prou feines no havia passat res, amb els típics minuts de tempteig d'un inici de partit, Carvajal ha ficat la pota, literalment, dins de l'àrea. La seva trepitjada sobre David Silva ha estat un penal clar, i no ha fallat Oyarzabal des dels 11 metres encara que Courtois li ha endevinat les intencions.

david silva carvajal penal real societat real madrid efe

Així ha sigut el penal de Carvajal sobre David Silva / EFE

Amb el gol ha entrat la por a les grades del Bernabéu. Molts s'imaginaven ja la història que el Madrid tornava a perdre punts a casa, i encara que el Sevilla també havia punxat, des de Barcelona es continuava enviant el missatge de lluitar per la lliga, i els minuts continuaven passant sense massa ocasions.

La pilota era del Madrid, i les arribades també, encara que la Real amenaçava amb desmarcatges d'Isak a l'esquena de la defensa. I el Madrid, poc abans del descans, ha despertat, i de quina manera. Com si es tractés del minut 80 en lloc del 40, els d'Ancelotti s'han abocat a camp rival i la Real no ha pogut evitar la fugaç remuntada abans de la mitja part.

Vendaval i remuntada abans del descans

Dues fuetades imparables des de fora de l'àrea,la primera de Camavinga el 40, i la segona de Modric al 43, li han donat la volta al partit. Però no només ha tingut temps el Madrid de marcar dos gols, perquè de fet, entre l'1-1 i el 2-1 Benzema n'ha arribat a marcar un altre que ha estat anul·lat per un lleuger fora de joc del francès.

real madrid gol mil·litau camavinga lloa vinicius efe

Els futbolistes del Madrid celebren el golàs d'Eduardo Camavinga / EFE

A Imanol Alguacil no li ha agradat la davallada del seu equip i ha introduit dos canvis en el descans, i amb l'entrada de Rafinha i el jove Djouhara ha buscat un dinamisme que no ha arribat. Perquè les úniques ocasions eren madridistes, i semblava qüestió de temps que arribés el gol de la sentència.

Podria haver-lo aconseguit Benzema, intentant redimir-se del gol anul·lat en la primera part. El gal ha marcat a poc més de 20 minuts del final, i no era en fora de joc, però sí que ho estava Rodrygo, pel que el gol tampoc no ha estat legal i es mantenia el 2-1.

Benzema i Asensio culminen la golejada

El marcador era curt, però els donostiarres no havien tornat a xutar des del penal del minut 9 i el Madrid estava còmode, conscient de la inoperància del seu rival. El destí li tenia guardada la revenja, ara sí, a Karim Benzema. Una falta d'Elustondo sobre Vinícius l'ha convertit el VAR en penal, i Benzema ha agraït el regal i ha marcat la pena màxima.

karim benzema perdon real madrid efe

A Benzema li han anul·lat dos gols, però ha marcat de penal / EFE

Encara que quedava gairebé un quart d'hora de partit, la Real, dos gols per sota, ha ensenyat la bandera blanca de la rendició però el Madrid volia fer sang i Asensio, que portava un parell de minuts al camp, ha marcat el 4-1 a plaer després d'una gran jugada de Carvajal que ha segellat la golejada blanca quatre dies abans del partit més important de la temporada: la visita del PSG de Mbappé, Messi i Neymar, que avui ha perdut 1-0 a Niça.

Imatge principal: Els jugadors del Madrid celebren un dels gols / EFE