Un golàs de Marco Asensio li ha permès al Reial Madrid sumar els tres punts davant d'un Granada (1-0) que ha resistit en el partit fins a gairebé el final, en gran part, gràcies a les parades de Maximiano.

Canvis obligats per a Ancelotti

Carlo Ancelotti es caracteritza per ser un entrenador que no l'apassiona la idea de rotar en excés al seu onze de confiança. En aquest tram de temporada, les alineacions del Madrid podien repetir-se gairebé de memòria, fins al dia d'avui. Les absències per lesió de Benzema i Ferland Mendy, les de Lucas i Casemiro per gastroenteritis i la de Vinícius per acumulació de targetes grogues, han obligat l'italià a mirar en el fons d'armari.

Reial Madrid Marcelo EFE

Marcelo ha estat el capità del Reial Madrid / EFE

D'aquesta forma han gaudit de la titularitat jugadors com Marcelo, Camavinga o Isco, mancats de ritme competitiu. Òbviament, ha passat factura. Perquè la primera jugada amb cert perill del partit ha vingut amb una cursa d'Antonio Puertas a l'esquena de Marcelo que ha fet treballar Courtois per evitar el primer.

El conjunt nassarita se sentia bastant còmode, i el Madrid ha consumit la primera mitja hora de partit sense inquietar Maximiano, més enllà d'un tir tímid de Marco Asensio. El Madrid arribava més però solia fer-ho sense perill, fins que una jugada afortunada gairebé acaba amb un autogol de Neva però el travesser ha repel·lit la pilota.

Asensio decanta el partit

Amb aquesta ocasió n'ha tingut prou el Madrid per animar-se i arribar amb perill a la porteria de Maximiano, que ha tornat a fer una actuació excel·lent per frustrar totes i cadascuna de les ocasions. També hauria pogut anar guanyant al descans el Granada, però al debutant Uzuni li ha entrat el mal d'altura en veure's jugant al Bernabéu i n'ha perdonat dues de molt clares.

maximiano german rodrygo granada madrid efe

El porter Maximiano, el millor del Granada / EFE

Després del descans, Ancelotti ha tornat a assenyalar a Camavinga, a qui ha tret per posar Fede Valverde. Els blancs han sortit amb una altra cara, i els andalusos resistien gràcies al mur que Maximiano havia plantat sota els pals. Una vegada i una altra, el porter portuguès evitava que arribés el gol madridista, però semblava qüestió de temps que una acabés dins. I la resistència ha arribat fins al minut 74, quan una recuperació de Militao en zona ofensiva ha caigut en l'esquerra d'Asensio, que ha fet la resta. Fuetada imparable des de fora de l'àrea per aplanar el camí del Madrid cap a la victòria.

Patint fins al final

Un triomf que semblava que se segellaria des del punt de penal quan Mateu Lahoz ha xiulat una pena màxima sobre Hazard que s'ha demostrat que havia estat fora de l'àrea. El VAR ha corregit la seva decisió i ha assenyalat falta, que ha acabat en res.

Reial Madrid Marco Asensio EFE

Asensio ha tirat la samarreta a l'aire en el seu gol / EFE

El Granada continuava viu, a un sol gol, i Robert Moreno ha arriscat en els canvis per intentar treure alguna cosa positiu del Bernabéu, però ha estat impossible i el Madrid ha sumat tres punts que situa en sis la distància amb el Sevilla, que es va deixar dos punts a Pamplona.

Imatge principal: Asensiocelebrando el seu gol / EFE