Dues individualitats de molt nivell de Benzema i d'Asensio han decidit un derbi madrileny entre Reial Madrid i Atlètic (2-0) que ha posat de manifest que els blancs són imparables amb espais i que van disparats cap al títol de lliga després de guanyar les últimes set jornades.

Benzema torna per la porta gran

La novetat més destacable de les alineacions de Madrid i Atlètic era en la posició de davanter centre. Benzema tornava a la punta d'atac madridista després de retirar-se lesionat al primer quart d'hora al camp de la Reial Societat i perdre's el partit contra l'Inter en Champions. Per part del conjunt matalasser, Luis Suárez començava el partit com a suplent per tercera vegada seguida, i el seu lloc l'ocupava un Cunha en bona forma.

kondogbia benzema real madrid atletico efe

Benzema pressiona a Geoffrey Kondogbia / EFE

Però pocs futbolistes més decisius que Benzema hi ha actualment al planeta i el francès només ha trigat 16 minuts en demostrar-ho. Una centrada perfecta de Vinícius l'ha convertit el 9 madridista en un golàs amb una volea tan acadèmica com difícil d'executar. El partit estava igualat, però no així el marcador, on ja manaven els blancs gràcies a la diana del seu capità.

No era el guió desitjat per l'Atlètic, que tenia a Griezmann i Cunha desabastits de pilotes i no entraven en joc. De fet, pràcticament l'única ocasió dels visitants abans del descans ha vingut a través d'un xut de falta de l'exblaugrana que ha aturat Courtois aguantant la seva posició al pal que li tocava protegir al belga. Més enllà d'aquesta, i d'una arribada amb cert perill de Vinícius pel Madrid, poca cosa més abans d'un descans que el Cholo ha aprofitat per introduir un doble canvi.

Felipe casemiro real madrid atletico efe

La lluita de l'Atlètic no ha sigut suficient per a puntuar al derbi / EFE

El Madrid és letal amb espais

La segona part l'ha començat l'equip blanc-i-roig amb els talentosos Joao Félix i Lemar entrant en el lloc de Griezmann i Carrasco, mentre que un Benzema a mig gas després de la lesió no ha sortit a la segona part i el seu lloc l'ha ocupat Jovic.

Aquesta doble substitució li estava funcionant bé a l'equip del Cholo, que estava percudint molt i bé per la banda esquerra de Lemar, però quan gaudien dels seus millors minuts, el Madrid ha tornat a demostrar que amb espais és un equip imparable.

Angel Correa Ferland Mendy Benzema atletico madrid efe

Els atacants de l'Atlètic no s'han trobat còmodes en cap moment / EFE

Vinícius ha pogut córrer i el brasiler ha demostrat que no només ha millorat en la seva definició cap a porteria, sinó també en la seva presa de decisions, perquè ha sabut tenir la pausa necessària per esperar i veure l'arribada d'Asensio i el balear ha agraït la passada de la millor manera possible, transformant-la en gol. Amb un xut sec, de primeres i amb l'esquerra el Madrid ja guanyava 2 a 0 al minut 57.

Amb el marcador encara més en contra, el Cholo ha cremat totes les naus fent entrar, per exemple Luis Suárez i esgotant els cinc canvis abans del 70, però el Madrid dominava el partit a plaer i el Bernabeu ho arrodonia amb crits d'"olé, olé" que només feien que augmentar la frustració del seu rival. Marco Asensio celebracion gol real madrid atletico efe

Asensio ha tornat a reivindicar-se amb un gol / EFE

Una frustració que l'Atlètic de Madrid no ha pogut transformar en gols i veia com el Madrid defensava amb solvència totes les accions atacants que s'acostaven als dominis de Courtois, i així ha estat fins que Mateu Lahoz ha fet sonar el xiulet final que certificava una nova victòria blanca en lliga.

Imatge principal: Benzema celebra el primer gol del partit / EFE