Els futbolistes que són estrelles manen més del que tocaria. I això mateix passa amb Leo Messi. Al Barça ja es va veure durant molts anys que la seva figura tenia més pes del que hauria de tenir dins del club, que a banda de la seva posició determinant sobre la gespa anava molt més enllà. I ara qui no vol que es repeteixi aquest domini en totes les esferes és el Paris Saint-Germain.

Leo Messi proposa el fitxatge de Luis Suárez

El PSG està molt orgullós de tenir el futbolista que ha guanyat la Pilota d'Or. Però el que ningú diu és que, tot i que el premi sigui atorgat al PSG, els mèrits per proclamar-se el millor jugador de l'any han estat tant amb el Barça com amb la selecció de l'Argentina.

Leo Messi séptimo Balón de Oro EFE

Leo Messi amb la seva setena Pilota d'Or / EFE

I amb aquest poder de millor jugador del moment, Messi vol intentar influir en les decisions del PSG. Com que està vivint una etapa complicada perquè la seva adaptació no és com s'esperava, des del seu entorn estan intentant convèncer Nasser Al-Khelaïfi, president del club francès, perquè fitxi un amic seu.

El nom del futbolista en qüestió és Luis Suárez. L'argentí creu que seria més feliç si aposten per l'arribada del davanter uruguaià, que a més podria servir per ser el relleu de Kylian Mbappé a la davantera parisenca si acaba marxant al Reial Madrid. Una operació que el mateix Luis Suárez firmaria amb els ulls tancats per tal de retrobar-se amb el seu amic Messi, i així també es tornarien a retrobar les famílies, íntimes amigues des de la seva etapa a Barcelona.

Barça Atlético Luis Suárez Messi EFE

Leo Messi parlant amb Luis Suárez / EFE

Nasser Al-Khelaïfi té altres opcions

Tot i això, semblant que podria solucionar el problema de l'adaptació de Messi i de la falta d'un nou, Al-Khelaïfi ja ha rebutjat la proposta. El PSG no vol cometre els errors que ja va fer el Barça en el seu moment, en el qual es fitxaven jugadors que Messi acceptava o proposava.

A més, des del PSG creuen que Luis Suárez ja no està en el moment àlgid de la seva carrera i que amb 34 anys té més a prop la retirada que els seus millors anys de futbol. Al-Khelaïfi prioritza abans la bona salut esportiva del club parisenc que la felicitat d'un Messi que més d'hora que tard abandonarà París.

Luis Suarez celebracion gol Valladolid Atletico Europa Press

Luis Suárez celebrant un gol amb l'Atlètic de Madrid / EuropaPress

I ara mateix al PSG estan més pel fitxatge de Karim Benzema del Reial Madrid o el d'Erling Haaland del Borussia Dortmund. Al club francès volen un golejador en majúscules, però que tingui almenys tres anys més de bon futbol. Luis Suárez no encaixa en cap cas en aquest perfil de davanter.

 

Imatge principal: Nasser Al-Khelaïfi i Leo Messi durant la gala de la Pilota d'Or / PSG