Golejada revitalitzant del Reial Madrid contra la Reial Societat per recuperar les bones sensacions i veure amb millors ulls el retorn de la Champions. Després de despenjar-se de manera gairebé definitiva de la Lliga Santander, els blancs s'afarten de marcar per sentir-se novament com uns gegants (5-2).

Un hat-trick de Cristiano Ronaldo per recuperar l'olfacte, un golàs de Kroos i un premi per a Lucas Vázquez han permès que els blancs es tranquil·litzin. El Madrid ha tornat a sentir-se a prop del seu millor nivell i ha fulminat una Reial desconeguda.

Fulminar sense pensar-ho

Amb cinquanta segons n'ha tingut prou un Madrid enrabiat per fer el primer gol del partit. Cristiano s'ha vestit d'assistent per regalar el gol a Lucas Vázquez. Les intencions s'han demostrat en només un minut. Els de Zinedine Zidane han demostrat com volen jugar: ser ràpids, pressionar, jugar al contracop, xutar quan es pugui i ser defensivament intransigents.

I el primer gol ha estat la millor manera per estovar el rival abans de la golejada. Després, poc més de vint-i-cinc minuts de domini a plaer, una constant de tot el partit, abans de la massacre. Cristiano Ronaldo s'ha estrenat al minut 27, Kroos ha resolt al 34 i novament el portuguès ha sentenciat al 37. Deu minuts de bojos que han acabat per treure les vergonyes de la Reial Societat i deixar un 4-0 definitiu al marcador.

Els bascs no han pogut combatre de tu a tu en cap moment. La Reial ha demostrat aquesta temporada que són capaços de tot. L'equip d'Eusebio Scaristán pot donar el millor i decebre sense perdó. Aquesta nit al Bernabéu ha estat el cas que no es pot perdonar. Desapareguts, imprecisos, rudimentaris i desconeguts. I és que no han combatut en cap moment. Des que la pilota ha començat a rodar que la Reial Societat ha abaixat els braços.

Pensant en el PSG

Des que l'àrbitre ha xiulat el final de la primera meitat que el Madrid ha canviat el xip. Els pensaments ja s'han focalitzat amb el PSG. El Madrid de les dues cares ha aparegut. Primera part demolidora i segona de relaxament. La Reial Societat ha aprofitat per fer dos gols en dues ocasions de Bautista i Illarramendi, però aquesta vegada s'ha imposat l'efectivitat refermada amb un hat-trick de Cristiano.

Ara que es torna a pensar en la Champions i arriba el temut PSG de Neymar, Cavani i Mbappé, el Madrid recupera la moral, la tranquil·litat i el gol. Encara hi ha molts problemes defensius, ja intrínsecs d'aquest Madrid de Zidane, però que també se solventen amb gols. A la Lliga han fet la feina i ara queda esperar què passarà el proper dimecres.