El Reial Madrid ha tancat una temporada infame perdent a casa contra el Betis (0-2) i el públic ha acomiadat el seu equip amb una potent xiulada que resumeix perfectament la temporada madridista.

Com està sent habitual en aquest final de temporada, el Bernabéu ha tornat a viure una primera part soporífera. Tant Madrid com Betis tenien l'obligació de jugar un partit que els feia mandra de jugar, i no s'han esforçat en dissimular-ho massa en tota la primera part.

Ni la tornada de Vinícius anima el Madrid

El Madrid ha intentat animar la seva afició amb l'entrada com a titular de Vinícius, però el brasiler, que tot just havia jugat dos estones en els últims dos partits després de la lesió, ha acusat la inactivitat i, tot i intentar-ho moltes vegades, la imprecisió que el caracteritza ha impedit que generés massa opcions de perill.

Brahim Varane Madrid Betis EFE

El Betis ha començat millor, amb una pressió alta que dificultava la sortida de pilota del Madrid, però quan tenien la possessió, els de Setién tampoc eren capaços d'inquietar a Keylor Navas.

Només s'han activat els dos equips a mitjans de la primera part, amb xuts llunyans de Marcelo i Bartra que haurien pogut inaugurar el marcador pels dos equips i, pocs minuts després, les ocasions més clares de la primera meitat. Un xut de Benzema al pal, gràcies al regal de Francis, i una vaselina de Lo Celso que Keylor ha enviat a córner. A partir d'aquí, la inoperància ofensiva dels dos equips ha fet presència fins que s'ha arribat al descans.

A la tornada de vestidors, semblava que el guió anava a ser força similar, però només el Madrid ha mantingut la pobra imatge de la primera part. El Betis, conscient de que si apujaven una marxa més podrien guanyar el partit, s'ha volgut regalar una victòria al Bernabéu per acabar la temporada i al Madrid li ha semblat força bé, perquè no hi ha posat massa oposició.

Loren desferma l'ira del Bernabéu

Així, al minut 61 de partit, una desmarcada a l'espai de Guardado l'ha aprofitat el mexicà per, veient l'arribada de Loren al segon pal, regalar el gol al davanter del Betis, que ha definit a plaer lluny de l'abast de Keylor, que segurament ha jugat el seu últim partit com a futbolista del Madrid.

zidane madrid efe

El Bernabéu, fart, ha començat a xiular amb insistència en una nova actuació indigna del Madrid de Zidane, que acumula decepció rere decepció, sobretot com a visitant però, avui, també davant del seu públic. Per si no era prou humiliant, la sentència l'ha posat una antiga promesa del madridisme.

Una antiga promesa furga en la ferida

Jesé Rodríguez, que fa uns anys era l'esperança de l'afició blanca, que el veia com la futura referència madridista, ha furgat en la ferida i, a un quart d'hora del final, ha aprofitat una gran desmarcada de Junior per marcar el segon. Tot i no celebrar el gol pel seu passat al Bernabéu, ha desfermat l'ira d'una afició que no ha aguantat més i ha xiulat amb totes les seves forces contra l'equip de Zidane, com també ho ha fet quan Undiano Mallenco, que xiulava el seu últim partit com àrbitre de Primera Divisió ha assenyalat el final del partit.

Punt i final a un partit, i una temporada nefasta pels interessos blancs, que en els propers dies començaran a fer sonar els noms dels jugadors que haurien de fer il·lusionar l'afició blanca de cara a la temporada 2019/20.