Punt i final als problemes del Barça amb els futbolistes extracomunitaris. El conjunt blaugrana i Philippe Coutinho han estat notificats que el jugador brasiler podrà jugar la Supercopa d'Espanya com a portuguès, és a dir, com a comunitari. Arthur, Malcom i Arturo Vidal seran els tres futbolistes sense nacionalitat europea que Valverde podrà convocar per al partit contra el Sevilla.

El Barça, que havia avançat molts els tràmits però que en els últims dies s'havia trobat amb alguns problemes, ha rebut bones notícies per part de la Federació. Coutinho, d'origen brasiler, podrà comptar amb la condició de comunitari a efectes de la competició perquè la seva dona té nacionalitat portuguesa. D'aquesta forma, Bartomeu soluciona un problema quan queden només dos dies per a la final.

D'altra banda, la secretaria tècnica del Barça haurà d'acabar de tancar el problema a tots els efectes amb la sortida de Marlon. Valverde no compta amb ell i el central no jugarà a Tànger, però el club segueix treballant per col·locar-lo en algun altre equip, sigui en forma de cessió o de traspàs. El futbolista va veure frustrat, per culpa del permís laboral, la seva arribada al Newcastle, però tot i així ja és conscient que l'any vinent no jugarà al Camp Nou.