Canvi de rols en el món de l'esport per la crisi del coronavirus. Donacions milionàries de Leo Messi, Pep Guardiola, també gestos del Reial Madrid, i fins i tot el Barça posa les instal·lacions del Camp Nou a disposició de la Generalitat. Però el primer gran estadi destinat a la lluita contra el Covid-19 ha estat el Santiago Bernabéu.

El Reial Madrid i el Consejo Superior de Deportes (CSD) han impulsat que l'estadi blanc es converteixi en un gran centre d'aprovisionament de material sanitari i serà lliurat a les autoritats sanitàries per a la seva adequada distribució. El CSD ha anunciat la iniciativa posada en marxa gràcies a "l'estreta col·laboració" entre les dues institucions, que inclou també l'habilitació d'un compte corrent de la Fundació Reial Madrid per fer donacions.

Santiago Bernabéu Reial Madrid FC Barcelona

FC Barcelona

Tot el material serà entregat a les autoritats sanitàries espanyoles, sota l'autoritat de govern espanyol, perquè "es pugui fer un ús òptim i eficient d'aquests recursos, tan necessaris davant l'actual emergència sanitària". "Aquest mecanisme serà complementari d'aquells que, amb fins solidaris similars, pugui activar el Govern", ha informat el CSD.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat