Luis Suárez sempre ha destacat per la seva contundència dins dels terrenys de joc, però fora d'ell no es queda curt. El davanter del Barça ha repassat com viu el confinament pel coronavirus a la ràdio uruguaiana Sport 890 i també ha dedicat algunes paraules a Josep Maria Bartomeu i la seva directiva.

"Et dol perquè nosaltres érem el primers que volíem arribar a un acord. Érem conscients del que està succeint a nivell mundial. Sabem la situació en la qual està el club a nivell d'ingressos, i el que passa en el món. Però va arribar el moment i es van començar a dir coses. Que els jugadors no volíem entendre. I que els jugadors d'handbol, i tots havien arribat a un acord i nosaltres no. Però no havíem arribat a l'acord perquè estàvem esperant per a buscar la millor solució per al club i en benefici de nosaltres, i tractar d'ajudar a uns altres que l'estaven passant malament", ha dit sobre la polèmica amb la rebaixa salarial per l'ERTO al club.

Molt sincer i afirmant que va ser "de mutu acord". I ha recordat que cap membre de la plantilla "es va negar perquè en tot moment volíem col·laborar".

Un Luis Suárez que també ha recomanat al poble uruguaià que es quedin a casa mentre duri el coronavirus amb una "quarantena obligatòria" . L'Uruguai acumula 350 contagiats i dos morts de moment.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.