La Confederació Sud-Americana de Futbol (CONMEBOL), segueix els passos de la UEFA i també ajorna la seva gran competició de seleccions pel coronavirus. Tal com ha passat amb l'Eurocopa de futbol, que s'ha ajornat un any, la Copa Amèrica també canvia de data i finalment es disputarà al 2021.

El torneig més important de Sud-amèrica, per tant, queda ajornat un any i, si no hi ha novetats, l'organització del torneig continuarà sent conjuntament entre l'Argentina i Colòmbia. Pel que fa a les dates, serien pràcticament les mateixes que estaven previstes per a aquest any: es jugarà de l'11 de juny a l'11 de juliol del 2021.

"Hem de salvaguardar en tot moment la salut dels nostres esportistes i de tots els agents que formen part de la gran família de el futbol sud-americà", afirma Alejandro Domínguez, president de la CONMEBOL.

Neymar Brasil Uruguai EFE

EFE

Així doncs, La Plata, Mendoza, Córdoba, Santiago del Estero i Buenos Aires a l'Argentina; i Medellín, Cali, Bogotá i Barranquilla a Colombia, seguiran sent les seus de la competició. Finalment, la CONMEBOL també explica que aniran informant sobre las decisiones presos juntament amb les Associacions Membre i en línia a les recomanacions dels organismes sanitaris.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.