De mica en mica i un per un, Joan Laporta va esborrant ítems de la seva llista de tasques per fer. Primerament, es va tractar amb èxit la renovació de Ronald Araujo fins a l'any 2026. A hores d'ara, es busca solució a les situacions contractuals de Sergi Roberto i d'Ousmane Dembélé, i segons el diari Sport, el nou contracte del polivalent migcampista reusenc es rubricarà la pròxima setmana. Tot i això, la renovació que, com la de Dembélé, segueix en stand by, és la de Pablo Gavi.

Joan Laporta y Ronald Araujo renovación @ronaldaraujo 4
Joan Laporta, anunciant la renovació de Ronald Araujo / @ronaldaraujo 4

Al Barça afloren els nervis amb Gavi

L'eclosió de Gavi ha estat una de les millors notícies de la temporada pel Barça. Amb tan sols 17 anys, el migcampista de Los Palacios y Villafranca ja s'ha establert a la titularitat del primer equip del Barça i de la selecció espanyola. Tanmateix, l'evolució desmesurada del jove andalús està causant molts problemes per calibrar un sou equilibrat entre un futbolista encara menor d'edat i el d'un titular per a Xavi Hernández i Luis Enrique Martínez.

Segons les últimes informacions, el Barça i Ivan de la Peña, agent de Gavi, encara no havien arribat a un acord per qüestions salarials. De fet, així ho va confirmar Mateu Alemany i les seves declaracions no van ser gaire ben rebudes per l'exfutbolsita del Barça i de l'Espanyol. Per la seva banda, l'entitat blaugrana apostava per oferir-li un contracte que li apugés el sou de manera gradual. És a dir, amb una retribució superior a la que percebia (i encara percep), però amb marge per seguir apujant-li-ho de cara al futur. No obstant això, l'entorn del jove futbolista no va arribar a l'entesa amb la primera proposta culer i segueix a l'espera d'una millora en l'oferta.

gavi senyera escudo barca europa press
Gavi, fent un petó a l'escut del Barça després de fer un gol / Europa Press

Gavi espera senyals de vida del Barça

Encara que després de l'última trobada entre club i jugador les sensacions eren molt bones, segons afirmen Javier Balboa Darío Montero a 'El Chiringuito de Jugones', "no hi ha oferta del Barça per Gavi, i és demostrable". Pel que fa al futbolista, el seu desig de continuar jugant al Camp Nou és total i això és fonamental per arribar a l'acord de cara a la seva continuïtat al club. 

Sigui com sigui, Dario Montero assegura que "a l'última reunió que va mantenir el Barça amb el seu agent, Iván de la Peña, van quedar que enviarien una proposta per mail amb l'oferta en la qual havien quedat. Mai han posat a sobre un paper en què diguin et donem això per tants anys".

Gavi Getafe Barça Europa Press
Gavi, durant un partit entre el Getafe i el Barça / Europa Press

Segons aquestes informacions, una renovació que semblava assequible i segura segueix complicant-se fins al punt de no poder assegurar que el futur de Gavi serà al Camp Nou.

 

Imatge principal: Gavi, durant un partit del Barça / Europa Press