Dia molt trist pel futbol català i espanyol. La filla d'Àlex Gallar, jugador català del Màlaga, ha mort avui de forma fortuïta i prematura. Leila Gallar Alcaraz, que així es deia la filla del jugador egarenc, ha mort inesperadament i la notícia ha impactat el conjunt del futbol espanyol. El Màlaga, club on milita l'exjugador del Girona, ha anunciat el fet amb un comunicat sentit però breu a Twitter.

Està previst que aquest diumenge 13 de novembre, durant el partit de Copa del Rei que el Màlaga ha de jugar contra la Peña Deportiva d'Eivissa, es guardi un minut de silenci en senyal de respecte i per la memòria de la Leila. A més, no és l'única desgràcia que ha afectat el Màlaga avui, i és que també ha mort Eugenio Lorente, cap dels serveis de seguretat del Màlaga durant 12 anys i que va ser una figura molt important pel club andalús als anys 2000.

Alex Gallar Cartagena / Foto: Europa Press
Àlex Gallar en la seva etapa al Cartagena / Foto: Europa Press

Molts clubs s'han bolcat amb el jugador català després de la tragèdia

El Màlaga, després d'haver anunciat la notícia per mitjà de Twitter, ha rebut la resposta d'altres clubs espanyols, sentint el dolor i mostrant respecte per la pèrdua d'Àlex Gallar i la seva família. Els clubs que han mostrat respecte són molt nombrosos i la caixa de comentaris del tuit del Màlaga s'ha omplert de missatges sentits i emotius. L'Espanyol i el Girona estan entre els clubs que han mostrat suport al jugador català.

Pel que fa als antics equips catalans en els quals Àlex Gallar ha jugat, el Terrassa, el Cornellà i el Rubí encara no s'han pronunciat sobre aquest fet, almenys pel que fa a les xarxes socials.

Àlex Gallar, jugador del Girona entre el 2019 i el 2020

El jugador egarenc de 30 anys ha jugat a molts clubs catalans durant la seva carrera futbolística, entre ells el Terrassa, el Rubí i el Cornellà, però sens dubte, el club català més rellevant en el qual ha jugat Àlex Gallar ha estat el Girona. Al club blanc-i-vermell, Gallar va estar des del 2019 fins al 2020, en una temporada en què el Girona va estar a punt d'ascendir a Primera Divisió, arribant a la final del play-off d'ascens i perdent per un gol als últims instants contra l'Elx.

Amb contracte fins al 2024, el jugador va marxar cedit al Cartagena per jugar les següents dues temporades (2020/2021 i 2021/2022), i amb dos anys de contracte per davant amb el Girona, el jugador i el club gironí van arribar a un acord aquest estiu per rescindir el contracte. Un cop lliure, l'esquerrà va signar un nou contracte amb el Màlaga, club amb el qual ha jugat 9 partits, ha marcat 1 gol i ha fet 3 assistències.