Situació surrealista la que es va viure aquest dimecres a San Siro, on el Manchester City de Pep Guardiola es va enfrontar a l'Atalanta en la quarta jornada de la fase de grups de la Champions League (1-1).

El conjunt anglès va començar guanyant gràcies a una diana de Raheem Sterling al minut 7, però els italians van aconseguir empatar el partit amb un gol de Mario Pasalic quan s'havien disputat 4 minuts del segon temps.

La notícia més important pel City, però, va tenir lloc durant el descans. El porter titular, Ederson Moraes, va haver de ser substituït per unes molèsties físiques, motiu pel qual l'exblaugrana Claudio Bravo va entrar al terreny de joc. El porter xilè estava signant una actuació correcta quan, en el minut 80, va atropellar el local Jospi Ilicic fora de l'àrea, de manera que va ser expulsat amb vermella directa.

Amb Ederson lesionat i Bravo sancionat, Guardiola va haver de prendre una decisió inèdita: Kyle Walker, defensa del City, es va situar a la porteria. L'anglès es va situar sota pals durant 5 minuts i fins i tot va aturar una falta llançada per Ruslan Malinovski, tot i que va mostrar que, evidentment, no es trobava còmode en aquesta posició.

Finalment, però, final feliç pel City. Els de Manchester no van encaixar cap més diana i ara només necessiten sumar un punt en les pròximes dues jornades per certificar l'accés a vuitens.