El projecte de Santiago Solari es consolida. El Reial Madrid es reivindica contra el Celta al guanyar per 2-4 i ja porta quatre victòries consecutives després de la desfeta al Clàssic. Solari ha sabut donar amb la tecla i ha encarrilat a l'equip amb triomfs contundents. Tot i que els últims rivals (Melilla, Valladolid, Viktoria Plzen i Celta) no són de l'entitat del Barça o del Manchester City, és la millor arrencada de qualsevol entrenador en els 116 anys de la història del Madrid. Amb aquest triomf, els blancs retallen punts amb el líder, els culers, i ara estan amb una diferència de 4 punts.

Benzema es converteix en la referència ofensiva

Els primers minuts de la primera part han estat igualats. El matx ha començat enèrgic i amb ocasions pels dos equips. Benzema ha sigut la referència en atac i ja al minut 2 ho provava amb un xut potent. El Celta no s’arronsava i també amenaçava l’àrea de Courtois.

Només havien transcorregut 10 minuts quan a Solari li arribaven males notícies. A Casemiro se li havia quedat el turmell atrapat entre les cames de Maxi per una falta del davanter. Es provaria uns minuts sobre el terreny de joc, però passat el quart d’hora de joc no podia seguir i ha estat substituït per Ceballos.

Celebració pinya Celta Reial Madrid EFE

Tot estava obert fins que en el 23’ golàs de Benzema. Centra Modric, rep el francès d’esquenes, es gira i envia la pilota al fons de la xarxa. A partir d'aquí, domini del Madrid. Els blancs se sentien cada vegada més còmodes amb el joc i els gallecs aguantaven com podien.

Abans d'arribar al descans, el Celta ha endurit el matx amb unes quantes faltes i en només quatre minuts, tres jugadors locals han vist la groga (Cabral, Hugo Mallo i Juncà). A més, males notícies altre cop per la defensa del Madrid al lesionar-se Reguilón. A Solari se li ompla la infermeria on ja hi ha Marcelo, Carvajal, Varane i Mariano.

Al Madrid li surt cara la visita a Balaídos

En la represa, el ritme alt continuava. Benzema en volia més i al minut 50 ja avisava a l'enviar una pilota al travesser. I només sis minuts després, el Madrid ampliava les diferències i posava el 0-2 al marcador. Jugada personal del francès, xuta, l'esfèric va per sota les cames de Sergio, toca el pal i li rebota a Cabral.

No obstant, el Celta no es donava per mort i en el 61' diana d'Hugo Mallo. Centrada al cor de l'àrea i el lateral engalta la pilota amb la dreta. Aspas es convertia en un lluitador a l'intentar per totes les vies empatar el matx, però no hi havia manera.

celta real madrid lliga EFE

El Madrid adormia el joc amb posessions llargues fins que el 81' penal a favor dels blancs. Sergio Ramos tornava a anotar des de la pena màxima de Panenka i posava el 1-3. El matx s'animaria en els minuts finals després de l'expulsió a Cabral per doble groga. Quan el partit semblava que ja arribava a la seva fi, golàs de Ceballos que amb el seu xut enviava la pilota a l'esquadra dreta de la porteria. Amb la confiança del 1-4, el Madrid s'ha relaxat i Brais Méndez, convocat a la Selecció per Luis Enrique, ha anotat. Al final, 2-4, el Madrid aconsegueix els tres punts i s'apropen a la lluita pel liderat de la Lliga.