Gran notícia per al futbol català. Aquest divendres, el director de TV3, Vicent Sanchis, va anunciar a la Comissió de Control de l'Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que la CCMA està a punt de comprar els drets televisius dels equips catalans de la Lliga SmartBank (Segona Divisió A), l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Així, si l'acord finalment es materialitza, la televisió pública catalana podrà emetre els partits dels equips del país de manera gratuïta. Aquests fins ara s'oferien a través de Movistar LaLiga, majoritàriament, i de GOL, en obert, en comptades ocasions. Tot i així, encara que la CCMA compri els drets d'Espanyol, Girona i Sabadell, ambdues cadenes podran seguir oferint els partits dels equips catalans en qüestió.

vicent sanchis Canal Parlament

Sanchis, a més, també va reivindicar que la corporació hagi comprat els drets dels partits del Barça i l'Espanyol de la Primera Divisió femenina. Aquests duels també es podran veure a través de la televisió pública.

Amb tota probabilitat aquesta programació s'emetrà a través d'Esport3, un canal que en els darrers anys ha rebut crítiques perquè no pot oferir contingut esportiu de primer ordre en directe.