L'empresa de cerveses Budweiser, patrocinadora de Leo Messi, va crear fa unes setmanes una campanya per celebrar que l'astre argentí havia superat Pelé com a màxim golejador de la història amb un únic club. Es tractava d'enviar una caixa de cerveses personalitzades a tots els porters als quals Messi els havia marcat algun gol.

I clar, un dels grans damnificats de la voracitat golejadora de Leo Messi ha estat Iker Casillas, que en una mostra de bon rotllo i fair play ha agraït aquest dissabte el regal. "Ja creia que no arribaven!, però aquí està ha la meva ampolla personalitzada Budweiser, enhorabona Messi pel teu rècord amb el gol 644. Recordo quan em vas marcar els teus gols 264 i 265... Bon partit, bon empat i el millor, que mai més no em vas tornar a marcar!", afirma l'exporter del Reial Madrid, al qual Messi va batre per última vegada en un recordat 2-2 al Camp Nou en el qual l'argentí i Cristiano Ronaldo van aconseguir un doblet.

"Tots els meus respectes a un gran rival i brindem per tots els partidassos que hem jugat durant aquests anys", ha afegit.

La resposta de Piqué a Caselles.

La broma de Piqué a Caselles / @3gerardpique

Intercanvi de bromes entre Casillas i Piqué

Gerard Piqué, com sempre actiu i punxant a les xarxes socials, no ha tardat a entrar en la broma i li ha enviat un missatge a Casillas. "Iker, suposo que no et caben totes les ampolles a casa... Envia-me'n alguna si això", ha escrit fent referència al munt de gols que li va marcar Leo Messi.

Casillas no s'ho ha pres malament, ni de bon tros, i ha entrat al joc. "Tens massa temps lliure! Entre Youtubers, l'equip de futbol i les declaracions que fas... Hauràs de recuperar-te, no? Barrut!", li ha replicat.

Ibai Gerard Pique Twitch @Ibai

Piqué, durant l'entrevista que aquesta setmana li va concedir a Ibai Llanos / @ibai

L'exporter del Reial Madrid, pendent de l'actualitat, fa referència a les mediàtiques entrevistes que Piqué va concedir aquesta setmana a DjMaRiiO i a Ibai Llanos i a l'incendi que va originar divendres, quan es va mostrar molest amb el candidat Víctor Font per apropiar-se d'una frase seva, fins al punt que el líder de Si al futur va haver de demanar disculpes i eliminar el tuit que havia fet hores abans.

I Piqué encara ha seguit amb l'intercanvi de bromes amb un altre missatge: "Es veritat que estic desbordat últimament, però si necessites ajuda descarregant totes les caixes de cervesa quan t'arribin, fes-me un toc i t'ajudo".

 

Imatge principal: Gerard Piqué i Iker Casillas, després de guanyar l'Eurocopa de 2021 / @3gerardpique