Una persona molt propera a Diego Armando Maradona encara no sap que el Pelusa ha mort. Es tracta de Carlos Bilardo, exseleccionador de l'Argentina i campió del món al Mundial de 1986. Bilardo es troba en un delicat estat de salut i per aquest motiu han decidit ocultar-li la pèrdua de moment.

Pateix la síndrome de Hakim-Adams

L'exseleccionador, de 82 anys, pateix la síndrome de Hakim-Adams, caracteritzada per l'associació de símptomes com demència, dificultat per caminar i incontinència d'esfínters. Es manifesta en persones d'edat avançada a causa d'una hidrocefàlia.

Maradona mural Argentina mor Europa Press

Un mural de Maradona / EP

El germà de Bilardo va apagar-li la televisió el dia de la mort de Maradona i dies després segueix sense saber-ne res. Ara, han ideat un pla per comentar-li la situació i aquesta consisteix que Oscar Ruggeri i altres integrants de la generació de campions del 1986 li comunicaran la notícia.

"És una notícia que estarà quatre, cinc o vint dies als mitjans i això ho complica perquè Bilardo veu la televisió i molts partits. Vaig parlar amb Ruggeri i s'ajuntarà amb dos o tres companys per veure com està. Veurem com reacciona i què passa", ha comentat el germà de Bilardo.

 

Imatge principal: Manifestacions de Maradona / EFE