Carlos Alcaraz debuta a l'Open d'Austràlia de la millor manera, sense dubtar i generant molta il·lusió pel gran tennis desplegat. El tennista murcià ha estat molt sòlid i ha pogut passar per sobre de Richard Gasquet, un artista amb la raqueta que es nega a retirar-se. Després d'un gran primer set, Alcaraz ha destrossat el seu rival per tancar el partit de primera ronda en tres sets (7-6, 6-1 i 6-2) i en 2 hores i 22 minuts.

Debut immaculat de Carlos Alcaraz

La Rod Laver Arena de Melbourne, plena a vessar, ha vist com el tennista espanyol arrenca la competició sense tremolar. Però el primer set ha estat una autèntica exhibició de tennis, ja que tant Alcaraz com Gasquet no s'han rendit en cap moment. I tothom s'ha vist sorprès per l'altíssim nivell mostrat pel francès, ja amb 37 anys i número 131 del rànquing ATP.

Carlos Alcaraz Richard Gasquet / Foto: EFE
Carlos Alcaraz i Richard Gasquet jugant amb el Barça / Foto: EFE

Molta igualtat sobre la blava pista dura australiana i amb els dos tennistes fent aixecar el públic en gairebé cada joc. I com que Alcaraz no ha fallat amb el seu servei i Gasquet s'ha defensat tan bé gràcies al seu estètic revés, el set s'ha hagut de decidir al tie break. I a la mort sobtada qui ha estat més fi i ha tingut més classe en el moment clau ha estat Alcaraz, guanyant per 7-5 i adjudicant-se el set per 7-6 en 1 hora i 12 minuts.

I a partir d'aquí ha arribat el moment d'Alcaraz. Ja amb la inèrcia, ha aprofitat que Gasquet estava fos i l'ha acabat de rematar. Dos breaks d'Alacaraz i nou set a la butxaca per 6-1. I en l'últim set també hi ha hagut molta facilitat per al murcià, ja trencant el servei rival a les primeres de canvi i guanyant per 6-2.

Carlos Alcaraz ja pensa en Lorenzo Sonego

Alcaraz, doncs, comença fort l'Open d'Austràlia, fresc perquè no ha jugat tornejos previs i demostrant el seu millor tennis. El murcià no té dubtes i ja mira cap als propers dies. Primer de tot, a la següent ronda es trobarà l'italià Lorenzo Sonego, número 46 del rànquing ATP i que ha superat el britànic Daniel Evans, el número 38, per 4-6, 7-6, 6-2 i 7-6.

Però Alcaraz arrenca la competició a Melbourne sense cansar-se en excés i agafant una mica de ritme. Poc més de dues hores de partit i ja a pensar en recuperar per afrontar la segona ronda de la millor manera.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!