"Un petit pas més en aquest camí. Avui acabo el tractament i puc dir que he superat un limfoma de Hodgkin. Gràcies infinites a la meva família, a la meva companya de vida, als meus amics i coneguts, mai no podré agrair tot el que m'han ajudat! Intentaré tornar-lo tot amb fets i amb moments que vull compartir al costat de vostès". Amb aquest emotiu missatge, la tennista de 32 anys Carla Suárez ha anunciat a través de les xarxes socials que ha superat per fi el maleït càncer.

carlasuarez2

"A tots vostès, gràcies de tot cor. Llegeixo tots els missatges, les seves paraules d'ànim m'han fet arribar molta força i m'han donat molta energia. Molta força i molts ànims als qui segueixen en la lluita, no afluixin, deixin-se estimar i cuidar! Els espero a la meta. Gratitud infinita a tots els sanitaris que ens cuiden dia a dia especialment al personal sanitari que m'ha fet confiança i esperança a tota hora durant la meva lluita ESTIC CURADA!", afegeix.

Set mesos de lluita contra el càncer

Tot va començar el mes de setembre passat, quan Carla Suárez va anunciar que li havien diagnosticat un tipus de càncer que afecta el sistema immunitari. Primer van ser mesos de quimioteràpia i després de radioteràpia, fins a poder arribar a l'anhelat dia de poder anunciar la seva recuperació.

carlasuarez3

Carla Suárez va tornar als entrenaments quan va tenir el permís dels metges / Instagram / Carla Suárez

El missatge ha anat acompanyat de dues fotografies d'alegria en les quals Carla Suárez porta una samarreta amb el lema 'Stronger than cancer' (Més forta que el càncer).

Carla Suárez vol tornar al Roland Garros

Els capricis del destí van fer que el diagnòstic arribés just abans que Carla Suárez es retirés de la competició. La tennista canària ja ho tenia decidit, però en haver de deixar la raqueta pel càncer es va convèncer que havia de tornar a les pistes després de la seva recuperació, per acomiadar-se jugant.

carlasuarez

És per això que Carla Suárez va tornar a entrenar-se quan va poder, amb l'objectiu de disputar el Roland Garros, que comença el proper 30 de maig.

 

Imatge principal: Carla Suárez ha anunciat aquest dijous que ha superat el càncer / Instagram / Carla Suárez

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat