No tot el peix està venut. El cas Messi no està tancat i sembla que aquest divendres podria haver-hi un gir dels esdeveniments. Diversos periodistes amb fonts dins del club asseguren que aquest divendres a la tarda s'espera "un gir inesperat dels esdeveniments", el que no s'ha dit és quin gir podria ser, les dues grans hipòtesis són que Messi es queda, que a hores d'ara sembla complicat o que el jugador vulgui una sortida pacífica del club de la seva vida.

Un dels que ho ha assegurat és el periodista Dani Senabre que des de fa dies donava per fet que la sortida del millor futbolista de la història del Barça seria de males maneres i que ni les ofertes de dimissió de Bartomeu ni els moviments estratègics de la junta ni les súpliques dels aficionats canviarien l'estratègia de Leo Messi, però tot apunta que sí, que l'argentí, a hores d'ara, aposta per una sortida pacífica del club.

En la línia de la sortida pacífica del Barça es mouen Alfredo Martínez i Veronica Brunati. Segons Martínez, els advocats de Messi haurien sol·licitat una reunió amb el club per aconseguir un acord beneficiós per a les dues parts, ja que el jugador fa molts anys que és al club i vol tancar la seva etapa de bones maneres.

Brunati també apunta a una reunió entre el Barça i la família Messi per "bastir ponts de diàleg" i buscar una sortida pacífica. La periodista argentina afegeix que fins després d'aquesta reunió no es produirà el ja anunciat missatge del jugador sobre el seu futur. Per contra, també assegura que el club no es mourà de posició i aquesta és que qui vulgui a Messi ha de pagar la clàusula de rescissió, que és de 700 milions.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat