Nova crida a tenyir el Camp Nou de color groc, ara pel Barça-Madrid. Després que per a la final de la Copa del Rei la policia espanyola es dediqués a confiscar tot allò que portaven els aficionats que fos de color groc, ara l'ANC, Òmnium, Drets i la Plataforma Pro Seleccions Catalanes —i altres entitats— han animat a tots els aficionats culers que diumenge vagin a veure el Clàssic a les 20.45 hores perquè ho facin vestits de groc.

Sota el lema "Omplim el Camp Nou del color de la llibertat. Perquè la llibertat no és cap delicte", les entitats volen enviar un missatge clar al món reclamant la llibertat dels presos polítics, però també al Ministeri de Juan Ignacio Zoido per mostrar el seu rebuig perquè, tot i haver provat de canviar el rumb de les crítiques assegurant que els agents de la policia estatal només van requisar missatges polítics i deixar anar que no van fer-ho pel simple fet de ser groc, va ser el responsable de deixar sense cap objecte groc a quasi tots aquells que van anar aquell dissabte 21 d'abril al Wanda Metropolitano.

D'aquesta manera, assegura la Plataforma Pro Seleccions, com que "tot el planeta estarà pendent del Barça-Madrid", serà una manera de "deixar clar al món que volem la llibertat dels presos polítics".

El grup d'animació culer Un Crit Valent, a més, ha fet un comunicat recordant que el que va passar a la final de la Copa del Rei "vulnera un cop més els nostres drets fonamentals" i, després de repassar els noms dels presos polítics i dels exiliats i enviar-los un missatge de suport, animen els aficionats a anar vestits de groc sempre "amb absolut respecte a tots els barcelonistes que tinguin altres parers".

També el grup Dracs 1991 Supporters Palau Blaugrana ha redactat un escrit, aquest dirigit a la junta directiva del Barça, per denunciar tots els casos que han anat tenint lloc aquests darrers mesos que han vulnerat la llibertat d'expressió dels aficionats culers.

Precisament per això, subratllen que "com a socis i aficionats, exigim que el Barça estigui a l’alçada de la seva història i idiosincràcia". "Prou tebiesa", sentencien.