No ha estat cosa de la Superlliga ni que el Reial Madrid tingui molts més diners que el rival, sinó que únicament ha estat la inoperància del Cadis el que ha permès que el conjunt blanc passés una plàcida nit a l'Estadi Ramón de Carranza (0-3). Deu minuts de lucidesa i Karim Benzema ha imposat la seva llei amb dos gols i una assistència a l'altre golejador de la nit, Álvaro Odriozola. El Madrid, amb el permís de l'Atlètic de Madrid, torna a ser líder de la Lliga Santander​.

A la mitja hora han arribat els gols

Molta mandra un Cadis-Reial Madrid per començar de nit i acabar de matinada. I la mandra prèvia dels aficionats també ha estat traslladada als jugadors. L'equip de Zinédine Zidane, en quadre per les lesions, ha hagut de tornar a fer servir fórmules estranyes amb jugadors desconeguts per seguir lluitant per la Lliga. I tot i la decepció inicial, ha resolt amb facilitat.

Un parell de tímides arribades del Cadis a l'àrea blanca, però poc més. El conjunt andalús ha estat lent, sense idees i totalment inofensiu. I quan el rival li ha buscat mínimament les pessigolles, ha caigut de quatre grapes.

Mitja hora d'avorriment màxim al Carranza fins que ha aparegut Benzema. Ha estat un penal innocent d'Iza sobre Vinícius, que Mateu Lahoz ha hagut de recórrer al VAR, i Benzema no ha fallat. I en els següents minuts el Madrid ha sentenciat. Gol d'Odriozola al 33, amb assistència de Benzema, i un altre gol del davanter francès al 40. Deu minuts en els quals el Madrid s'ha despertat i el partit s'ha acabat.

Odriozola Cadiz Real Madrid EFE

Odriozola celebrant el seu gol / EFE

Plàcida segona meitat

La segona meitat ha estat un passeig. Tot i que el Cadis s'ha volgut activar a base de canvis i de més ritme, el Madrid no ha patit en cap moment. I esperant a veure com reaccionava el conjunt andalús, els pocs contracops blancs del segon temps han causat més perill que totes les ocasions del Cadis en tot el partit.

I és que a vegades hi ha coses que s'entenen perfectament i, amb el partit sentenciat, a falta de mitja hora per acabar, han marxat del camp Odriozola, Varane i Vinícius pensant en el carregat calendari blanc. I Benzema, juntament amb Marcelo, no ha abandonat el partit fins que quedava un quart d'hora per al final. Sense exigències i sent un partit ideal per recuperar moral.

Real Madrid celebracion EFE

Els jugadors del Reial Madrid celebrant un dels gols de Benzema / EFE

Amb Asensio, Isco, Carvajal, Mariano i el debutant Miguel Gutiérrez sobre la gespa, amb frescor i ganes de més gols, el Reial Madrid s'ha tornat a accelerar. Però no han arribat més gols blancs i aquesta vegada no ha estat protagonista Courtois, gairebé desaparegut en tot el partit perquè el rival no l'ha exigit.

I ni que s'hagués jugat un altre partit sencer el Cadis hauria marcat. Inoperant total davant d'un Madrid que ha fet la feina gràcies a deu bons minuts. Tres punts per a un Madrid que iguala i supera momentàniament l'Atlètic al capdamunt de la Lliga.

Imatge principal: Benzema celebrant un dels seus gols contra el Cadis / EFE