La selecció brasilera va assolir aquest dissabte els quarts de final de la Copa Amèrica després de golejar Perú amb gols de Casemiro, Roberto Firmino, Everton, Dani Alves i William. Els peruans, en canvi, hauran d'esperar que la resta de resultats acompanyin per poder-se classificar com a tercers de grup.

Errada esperpèntica de Gallese

Brasil va tornar a oferir un bon joc després del seu partit soporífer contra Veneçuela (0-0) i va il·lusionar la seva afició amb una maneta de gols. El primer el va aconseguir el madridista Casemiro amb una rematada de cap en un servei de córner. Posteriorment, però, el migcampista va veure una groga, fet que li impedirà disputar els quarts.

El gol de Casemiro va fer mal als peruans, però la diana que va trencar el partit de manera irremeiable va ser el segon, aconseguit per Firmino després d'una errada majúscula de Pedro Gallese. El porter blanc-i-vermell es va dormir i va regalar l'esfèric al punta del Liverpool, que el va batre amb molta sang freda.

Amb 2-0 al marcador al minut 20, el duel es va convertir en un passeig triomfal per Brasil.  Everton va marcar el tercer gol amb un gran cacau des de fora de l'àrea i, a la segona part, Dani Alves i William es van sumar a la festa amb dos dianes de prestigi.

El blaugrana Arthur va superar els seus problemes físics i va disputar tot el partit, mentre que Philippe Coutinho va ser subtituli't en el minut 77 per un dels autors dels gols, William Borges, del Chelsea.