Karim Benzema va dinamitar per complet el projecte del Reial Madrid l'estiu passat. Després de firmar una temporada plena d'alts i baixos, amb polèmica inclosa en el Mundial de Qatar, el futbolista francès va decidir no renovar el seu contracte amb el conjunt per emprendre una jubilació daurada en l'Al-Ittihad de Jeddah, Aràbia Saudita. Una decisió que semblava encaminada a viure uns últims anys de carrera tranquils, fora dels focus de pressió i gaudint dels seus últims passos en el futbol professional.

Karim Benzema es tanca les xarxes socials i abandona l'Aràbia Saudita

Tanmateix, els primers mesos que està vivint Karim Benzema fora del Reial Madrid estan sent per oblidar. L'exdavanter blanc, guanyador del Balon de Oro el 2022, no està sent capaç de brillar en una lliga que, encara que és lluny del nivell de les cinc grans europees, s'ha reforçat de forma bestial durant l'estiu passat, fitxant molts jugadors de primer ordre mundial. Les expectatives que es van generar entorn del fitxatge de Benzema van ser enormes i, de moment, no les està complint.

Karim Benzema celebrant un gol en Aràbia Saudita / Foto: EFE
Karim Benzema celebrant un gol en Aràbia Saudita / Foto: EFE

Tota aquesta situació es va agreujar encara més després del partit que van disputar recentment contra l'Al-Nassr de Cristiano Ronaldo, que van acabar perdent per 2-5. Aquest resultat va desencadenar una infinitat de crítiques entre l'afició de l'Al-Ittihad, que va centrar les seves protestes a la figura de Karim Benzema. Tant és així que el '9' francès va decidir esborrar-se les xarxes socials i abandonar la ciutat de Jeddah, sense donar explicacions al seu club i avivant l'estat de crispació que vivien els seus aficionats.

Benzema es penedeix d'haver abandonat el Reial Madrid

El retir daurat de Karim Benzema a l'Aràbia Saudita no està sent com desitjava i ja es pot assegurar que es penedeix d'haver abandonat el Reial Madrid l'estiu passat. És cert que Florentino Pérez no li oferia els diners que està cobrant a l'Al-Ittihad, però Benzema no està trobant la tranquil·litat que tant buscava. Faltarà veure quines decisions pren el seu club davant d'això, però sembla clar que ha de sancionar el seu capità, que s'ha perdut dos entrenaments de forma injustificada.

Karim Benzema coix després d'anotar un gol amb el Reial Madrid / Foto: EFE
Karim Benzema celebrant un dels seus últims gols amb el Reial Madrid / Foto: EFE

Benzema té contracte amb l'Al-Ittihad fins al 30 de juny de 2026. Per tant, la seva sortida sembla complicada, sobretot tenint en compte que pocs equips voldran aconseguir els seus serveis veient el baix rendiment que està oferint a l'Aràbia. Per això, sembla indispensable que la seva relació amb el club de Jeddah canviï en aquest 2024. De moment, tot està estancat.