La renovació de Karim Benzema continua paralitzada. Tot i que encara és una peça molt important per al Reial Madrid, i intocable per a Carlo Ancelotti, no acaben de posar-se d'acord. I Florentino Pérez no té previst reunir-se amb el jugador i amb el seu representant fins que finalitzi la temporada. Però s'exposa a perdre'l a cost zero, a causa que serà agent lliure al juny, i ja s'ha parlat dels múltiples admiradors que té.

El Manchester United, el Chelsea, o en especial el Paris Saint-Germain, estan intentant torpedinar la continuïtat del guanyador de l'última Pilota d'Or. Tanmateix, en el Santiago Bernabéu estan tranquils, i confien plenament que es quedarà. Però, per si de cas, ja han començat a pensar en la recerca d'un successor de garanties, considerant que té 35 anys, i que més aviat que tard arribarà el moment de separar els camins.

I tenen diversos candidats al cap. Per començar, valoren molt positivament la progressió que ha demostrat Álvaro Rodríguez. En els pocs minuts que ha disputat amb el primer equip ja ha deixat detalls del potencial que té, i al Castilla també ha protagonitzat actuacions molt meritòries. Raúl González Blanco només parla meravelles d'ell, i durant el Sud-Americà sub 20 va impressionar amb la facilitat que té per veure porteria.

No obstant això, encara està massa 'verd' per assumir la responsabilitat de convertir-se en el reemplaçament de Benzema. De manera que si Karim acaba anant-se'n aquest any, hauran d'acudir al mercat, i aquí és on ha aparegut el nom de Dusan Vlahovic, que resulta del complet grat d'Ancelotti. No ha tingut dubtes a l'hora de recomanar aquesta incorporació, sobretot aprofitant el mal moment que viu la Juventus de Torí.

Estan immersos en una crisi institucional molt greu, i que probablement acabarà amb una fuga massiva de les seves estrelles, sent el davanter de 22 anys el primer que desitja fer les maletes.

Vlahovic no costarà menys de 90 milions d'euros

Florentino Pérez controla de prop la situació de Vlahovic, i creu que és un futbolista de primer nivell, i amb unes qualitats sensacionals. Però també sap que la 'Vecchia Signora' no farà regals, i no acceptarà ofertes inferiors als 90 milions d'euros.

Va ser el que van pagar a la Fiorentina fa poc més d'un any, i el Madrid haurà de fer una inversió important per l'internacional serbi. Encara que tot està pendent del que passi amb Benzema.