És clar que l'objectiu de mercat principal del Reial Madrid de cara a aquest estiu és Jude Bellingham. El migcampista anglès del Borussia Dortmund, que està cridat a convertir-se en un dels fitxatges més cars de la història de l'entitat merengue, serà una de les grans inversions dels pròxims mesos d'un Florentino Pérez que, si bé va tancar l'arribada d'Endrick ara fa uns mesos per 72 milions d'euros, té prou marge econòmic per tal de tirar endavant una altra operació de tals quantitats.

En aquest sentit, i encara que, a nivell financer, el club no ho necessiti, Florentino sap que les sortides que es produiran a la conclusió de la present temporada atorgaran espai salarial a la plantilla per incloure un nou sou que, segons diversos mitjans, s'enfilarà als 11 milions d'euros bruts anuals.

Bellingham Acuña Champions / Foto: Europa Press
Jude Bellingham, protegint la pilota davant Acuña durant un partit de Champions entre el Borussia Dortmund i el Sevilla / Foto: Europa Press

El pròxim 30 de juny, data clau per al Reial Madrid

El cas és que, a banda dels futbolistes que es transferiria en cas d'arribar una oferta convincent, el Reial Madrid té fins a 8 futbolistes en nòmina que acaben contracte el pròxim 30 de juny. Entre ells, hi ha noms com Mariano Díaz o Marco Asensio que tenen la prolongació del seu contracte gairebé impossible, però hi ha d'altres, com és el cas de Karim Benzema, adeus que semblen també una quimera.

No obstant això, en els darrers mesos es parla molt de les situacions individuals de cadascun dels llegendaris interiors del Reial Madrid. Toni Kroos, de 33 anys, i Luka Modric de 37, ja no brillen com ho feien abans i la seva benzina ja no és infinita. De fet, tant l'alemany com el croat són habituals substitucions de Carlo Ancelotti en vista que no tenen cames com per aguantar la totalitat dels partits com sí que són capaços de fer futbolistes més joves com és el cas de Vinícius Júnior o Fede Valverde.

Luka Modric Real Madrid / Foto: Europa Press
Luka Modric, durant un partit del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Per aquesta raó, el pròxim 30 de juny és una data clau per al Reial Madrid, ja que, a banda d'alliberar-se de salaris inferiors com també podria ser el cas de Dani Ceballos, haurà de prendre la decisió de si renova o no els contractes de Kroos i Modric.

Jude Bellingham arriba per ser titular

A priori, tant el dorsal '8' com el '10' són encara indiscutibles i la seva continuïtat, sota circumstàncies normals, no hauria d'estar sobre la taula. Malgrat això, Jude Bellingham arriba per ser titular i el de l'anglès és un d'aquells físics privilegiats que arrasa amb cadascun dels minuts de cada partit. Per aquesta raó, i segons assegura el portal web Madridista Real, algun dels dos caps ha de ser tallat per donar entrada a la nova estrella que vol fitxar Florentino Pérez ha de ser la seva. Així ho exigeix la seva arribada.