Josep Maria Bartomeu no para de rebre males notícies. Aquest dimarts, el president del Barça no podrà presenciar el debut del conjunt de Ronald Koeman a la Champions davant del Ferencváros al Camp Nou perquè està confinat de forma preventiva. El màxim representant del club va tenir contacte directe amb una familiar que ha donat positiu a la prova del coronavirus, de manera que, per ara, no pot sortir de casa.

Bartomeu ja s'ha sotmès a un test amb resultat negatiu, però no deixarà el confinament fins que es faci una segona prova. Així, Jordi Moix, vicepresident econòmic del club, haurà d'exercir de primera autoritat de la junta davant dels hongaresos.

camp nou efe

Bartomeu no podrà presidir la llotja / EFE

La notícia arriba el mateix dia que ha transcendit que el president decidirà si dimiteix després del primer Clàssic de la temporada, que se celebrarà aquest dissabte. Tal com hem explicat, Bartomeu convocarà a la seva junta el dilluns 26 d'octubre amb l'objectiu de prendre una decisió definitiva: dimitir i abandonar el club o afrontar el vot de censura impulsat per 'Més que una moció'. Sigui com sigui, el fet que ara estigui confinat no hauria d'impedir que la reunió amb la resta de directius se celebri.