El Barça femení segueix demostrant perquè és el rei de la Primera Iberdrola. Aquest dimecres, les de Lluís Cortés, les vigents campiones, s'han desfet de manera impecable del seu etern rival, l'Atlètic de Madrid, al Johan Cruyff (3-0). Així, les blaugrana han recuperat el liderat de la competició —i això que tenen dos partits menys per casos de coronavirus a les rivals— i, a més, han establert un nou rècord d'imbatibilitat. La seva anterior marca es va registrar entre novembre del 2014 i gener del 2015, amb nou partits seguits i 891 minuts sense rebre cap gol, registre que ja és història i ara és de nou partits i 928 minuts.

Cata, heroïna per un dia

El cert, però, és que les coses podrien haver anat molt diferent si Cata Coll, la portera que ha substituït Sandro Paños, aïllada per prevenció, no hagués aturat el penal de Duggan al minut 6. L'exblaugrana no ha sabut aprofitar la pena màxima i a partir d'aquí el seu equip s'ha desfet. El Barça, en canvi, a olorat la sang.

Primer, a la mitja hora de partit, quan Patri Guijarro ha driblat amb habilitat Peyraud i ha signat l'1-0. Després, un minut després, quan Jennifer Hermoso ha aprofitat un penal per mans de les matalasseres per ampliar l'avantatge al marcador i deixar tocat de mort el conjunt visitant.

Lieke Martens, la cirereta del pastís

A la segona part, les blaugrana han sabut mantenir el seu rècord d'imbatibilitat i, a més, han comptat amb més pólvora quan Lieke Martens i Oshoala han substituït Aitana i Jennifer al minut 62. Poc després, la nigeriana ha estat a punt de signar el tercer, però finalment ha sigut la seva companya neerlandesa l'encarregada de posar la cirereta del pastís amb un xut col·locat des de l'interior de l'àrea.

Atenció amb els números del Barça a la Primera Iberdrola: 5 partits, 5 victòries, 24 gols a favor i cap en contra. Increïble.