Nou episodi en la guerra del burofax entre Messi i el FC Barcelona. L'argentí s'ha comunicat d'aquesta forma amb el club per informar que no assistiria a les proves PCR de diumenge ni a l'entrenament de dilluns i el Barça respondrà de la mateixa manera per intentar aconseguir que sí que ho faci. 

La intenció de l'entitat presidida per Josep Maria Bartomeu és recordar a Messi i el seu entorn que el 10 blaugrana encara té contracte amb el Barça i que està obligat, com tots els seus companys, a assistir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper si així ho requereix el club.

Leo Messi entrenament Barca Camp Nou FC Barcelona

Leo Messi durant un entrenament, una imatge que el club vol que es repeteixi. No ho vol així l'argentí.  / FC Barcelona

Segons ha informat Josep Pedrerol, el Barça ha pres la decisió de respondre al futbolista de la mateixa forma que ell i sense recular en la seva postura de mantenir-se inflexible amb un jugador que ahir va intentar aconseguir una sortida amistosa amb la intenció d'evitar, precisament, tot el que està passant ara mateix, però que es va trobar que el club no va respondre a la seva petició i ha iniciat una guerra de burofax i filtracions que no beneficia a ningú.