Messi respon a Bartomeu i ho fa de la forma més dura. L'argentí ja ha comunicat al FC Barcelona que finalment no es presentarà a les proves PCR previstes per demà i que, per conseqüència, tampoc assistirà a l'entrenament de dilluns. D'aquesta forma, el de Rosario mou fitxa davant les últimes actuacions de Bartomeu i no deixa opció per a l'esperança: Messi vol marxar.

Tal com ha avançat Rac 1, l'encara capità blaugrana ha traslladat la seva intenció de, finalment, no posar-se sota les ordres de Ronald Koeman. S'havia especulat que possiblement Messi anés a l'entrenament per poder evitar represàlies legals per part del club, però si en algun moment havia pensat en això, els últims moviments de Bartomeu l'han fet canviar d'opinió.

Messi entrenament Barca FC Barcelona

Messi i Lenglet, en un entrenament de la temporada passada. / FC Barcelona

Messi no vol més fotografies com a jugador del Barça, ni amb l'equipació d'entrenament. Hores després d'intentar posar-se en contacte amb el club per tal d'intentar pactar una sortida amistosa i el menys traumàtica possible, Messi s'ha cansat de ser ignorat pel club i ha pres una decisió més dràstica.