El Barça Lassa arribava a Colònia convençut de què podia acabar el cap de setmana aixecant la desena Lliga de Campions de la secció d'handbol, però el camí dels blaugrana ha acabat abans d'hora. El Barça ha signat una segona meitat nefasta i ha desaprofitat els set gols d'avantatge que duia al descans contra un Vardar que ha acabat el partit crescut i aprofitant l'embranzida d'una remuntada amb protagonisme arbitral.

Domini blaugrana durant la primera part

Tot i el desenllaç final, la gran primera meitat del Barça donava moltes esperances als culers de veure's a la final de demà contra el Veszprem. Una defensa molt sòlida i sortides ràpides en velocitat del Barça ha permès els homes de Xavi Pascual dominar el marcador des del principi del partit i, gràcies a un parcial de 5-1 en els últims deu minuts han pogut marxar a vestidors amb un marcador molt favorable (16-9).

Kristopans Vardar Barça Handbol EFE

Kristopans domina i enfonsa el Barça

En la segona part, però, tot ha canviat. El Barça ha intentat començar els segons 30 minuts jugant amb el temps i amb l'avantatge al marcador, i semblava que funcionava fins que s'ha arribat a l'últim quart d'hora de partit, quan els blaugrana, avui de groc, mantenien una diferència de sis gols.

A partir d'aquí, desfeta total. Un Kristopans excels ha destrossat la defensa blaugrana i ha acabat com a màxim anotador del partit amb deu gols. El Barça, per la seva part, només ha marcat una diana en els darrers deu minuts i això l'ha condemnat a acomiadar-se abans d'hora d'una Champions que pretenien que fos la desena.

A causa d'aquesta derrota, el Barça jugarà demà contra el Kielce la final de consolació pel tercer i quart lloc, mentre que el Vardar macedoni jugarà la final contra el Vezsprem hongarès, entrenat pel català David Davis.