El Barça comença la gira americana amb una victòria des del punt de penal després d'acabar els 90 minuts amb empat (2-2).

Ernesto Valverde aprofita el partit contra el Tottenham al Rose Bowl Stadium per fer debutar els tres fitxatges i repartir minuts entre els jugadors del filial. Les males notícies són les lesions d'André Gomes i Denis Suárez

El Barça ha debutat a la Intetnational Champions Cup amb un onze inicial ple de jugadors del primer equip amb ganes de reivindicar-se. L'única novetat era la presència del jove Juan Miranda al lateral esquerre perquè Lucas Digne està ultimant la seva sortida. La fórmula entre cares noves i futbolistes que volen convéncer Valverde per passar l'any vestits de blaugrana ha donat com a resultat una gran primera part.

Arthur Melo ha estat una de les notes més positives. El migcampista brasiler ha jugat els seus primers minuts al Barça amb el '4' a l'esquena i sense por a l'errada. Des de la posició d'interior dret, Arthur ha generat futbol i ocasions per acabar guarnint el seu primer dia amb el 2-0 des de fora de l'àrea. Abans, Munir El Haddadi ja s'havia encarregat d'obrir el marcador de cap.

Barça Tottenham Cillessen pretemporada gira Estats Units   EFE

Clément Lenglet també s'ha estrenat en una primera part que ha revaloritzat el paper de Rafinha davant les lesions musculars de Denis i Gomes. El Barça ha marxat al descans reduint i controlant el Tottenham amb el 2-0. Aquest resultat, però, ha quedat caducat amb els canvis.

Valverde ha aprofitat la mitja part per construir un equip nou ple de jugadors del filial. Riqui Puig i Marc Cucurella han estat els joves més encertats. Els dos han aconseguit abstreure's davant gairebé 67.000 espectadors. Els anglesos han aprofitat la nova versió del Barça, amb dubtes puntuals en defensa, per castigar Jasper Cillessen i empatar el partit amb gols de Heung Min-Son i N'Koudou. El 2-2 enviava els futbolistes al punt de penal.

Malcom també ha tingut minuts per demostrar qualitat en algun detall tècnic. L'extrem brasiler s'ha encarregat de transformar el penal decisiu per atorgar la primera victòria de la temporada al Barça.