El juvenil del Barça ha perdut contra l'Slavia de Praga (2-3) en la quarta jornada de la fase de grups de la Youth League i s'ha complicat l'accés als vuitens de final de la competició.

El conjunt blaugrana és l'últim classificat del grup amb només 3 punts, mentre que l'Slavia i el Borussia Dortmund en tenen 6 i l'Inter de Milà en suma 9. Aquest dimarts els alemanys han derrotat l'Inter a casa, de manera que el Barça haurà de guanyar els dos partits que li queden i esperar que els resultats acompanyin per ser a la següent fase.

Franc Artiga havia aconseguit reconduir el rumb de l'equip a la Lliga i a la Youth League, però aquesta derrota deixa tocat de mort el seu equip, que ja va perdre en la primera i la segona jornada sota les ordres de Victor Valdès, que finalment va ser destituït

A l'Estadi Johan Cruyff, el seu Barça ha començat guanyant ben aviat, en el minut 16, gràcies a una vaselina de Konrad de la Fuente. Més tard, però, Alejandro Balde i Nils Mortimer han perdonat el segon i l'Slavia ho ha aprofitat. Abans del descans, Sergi Rosanas ha comès mans dins de l'àrea i Cerv no ha fallat des dels onze metres.

A la segona part, els blaugrana han vist com el conjunt txec capgirava el marcador gràcies una rematada de Kosek, que ha aprofitat la poca contundència defensiva local. Just després, i fruit de la frustració, Álvaro Sanz ha vist la segona groga i ha estat expulsat, fet que ha condemnat els seus companys. Nils ha aconseguit empatar a la desesperada en el minut 85, però immediatament després l'Slavia ha tornat a perforar porteria, aquest cop en una jugada a pilota aturada culminada per Toula.