Deco té clar que el Barça necessita reforçar la posició de pivot i ja es va advertir des del club que no es fitxaran més futbolistes per tapar forats. Si es fitxa, hi haurà una inversió important en la mesura del possible. En aquest sentit, eren diversos els noms que transcendien, trobant-se a Anglaterra alguns d'ells com ho era el cas de Bruno Guimaraes o, més recentment, d'Amadou Onana.

És el portal web fichajes.net l'últim mitjà a vincular el futbolista de l'Everton amb el FC Barcelona, però en cap cas el primer. I és que, als seus 22 anys, l'internacional belga ja fa mesos que estaria a l'òrbita culer per tenir unes característiques que convencen el seu director esportiu. I és que Deco veu amb molt bons ulls la joventut del futbolista nascut a Dakar, però també la seva potència física i capacitat tècnica.

Amadou Onana, disputando un partido con la selección de Bélgica / Foto: Europa Press
Amadou Onana, disputant un partit amb la selecció de Bèlgica / Foto: Europa Press

Onana, un gegant que enganya

Amb 1,95 metres d'alçada, Onana sembla un stopper d'un clar perfil defensiu que destaca pel seu joc aeri. Amb tot, la realitat és que el futbolista toffee és un gran efectiu a nivell tècnic que així ho ha demostrat, no només durant la present temporada amb l'Everton, sinó que també durant el darrer Mundial de Qatar 2022.

En els darrers anys, Amadou Onana ha passat de ser un desconegut a un nom important a la Premier League, ja que des d'Anglaterra informen que diversos grans com l'Arsenal i el Chelsea ja estan disposats a invertir una gran quantitat de diners per a fer-se amb els seus serveis. De fet, l'esmentada font informa que el Barça estaria disposat a oferir 40 milions d'euros per tancar el seu fitxatge, però que aquesta xifra seria insuficient perquè les entitats londinenques estarien disposades a invertir fins a 60 milions d'euros per endur-se ells el fitxatge.

Todd Boehly Chelsea Real Madrid palco Londres / Foto: EFE - Tolga Akmen
Todd Boehly, president i propietari del Chelsea / Foto: EFE - Tolga Akmen

Onana, un altre negoci rodó del Lilla

Onana arribava a Anglaterra procedent del Lilla francès per 35 milions d'euros durant l'estiu de 2022, però és que l'entitat francesa el va poder vendre per 20 milions d'euros més només un estiu després de pagar-li 10 milions d'euros per ell a l'Hamburg. Sens dubte, un nou negoci rodó del Lilla després d'altres operacions com Osimhen.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!