El Barça s'ha acomiadat de la Lliga de futbol sala després de caure contra el Llevant als quarts de final del torneig (2-3). En un play-off, disputat a partit únic per la crisi del coronavirus, ha estat una trampa mortal pels d'Andreu Plaza, que no podran revalidar el títol de la LNFS.

Les coses probablement podrien haver estat diferents en una eliminatòria a tres partits, però el cert és que el Barça no té excusa. El conjunt blaugrana ha començat guanyant gràcies a un golàs del capità Sergio Lozano al minut 8, fet que feia pensar que el duel es tenyiria de color blaugrana. Especialment quan, a la segona part, Daniel 'Japonès' ha marcat el 2-0 a passada de Ximbinha.

I aleshores, desconnexió. Pocs segons després, Pedro Toro ha retallat distàncies de penal. Era el minut 32 de partit. El Llevant ha començat a jugar amb porter-jugador i ha trobat el premi gràcies a Cuzzo, que ha marcat de doble penal.

L'empat seguia enviant el Barça a les semifinals gràcies a la posició de la fase regular del conjunt culer, de manera que els valencians han buscat la victòria a la desesperada i l'han aconseguit in extremis. Quan només quedaven tres segons de partit, Cecilio ha gelat la sang dels futbolistes d'Andreu Plaza. El Barça es queda sense títol contra tot pronòstic. ​