El Barça no pot seguir així. Els blaugrana han perdut contra el Llevant (3-1) al Ciutat de València i els números com a visitant són alarmants. Tres derrotes, un empat i dues victòries és el balanç dels catalans a domicili en aquesta Lliga.

Massa permissivitat defensiva

Els valencians han capgirat el matx amb només set minuts de la segona part. Moments de bogeria sobre el terreny de joc que el Llevant ha sabut aprofitar i ha marcat tres gols que ha deixat mort el Barça.

Messi Llevant Barça EFE

La desconnexió que han tingut els blaugrana aquest dissabte és preocupant. Desajustos i massa permissivitat en defensa que Ernesto Valverde ha de saber corregir. No pot ser que el Llevant faci la primera diana i els catalans no puguin reaccionar.

Messi ha estat l'únic que ha amenaçat la porteria defensada per Aitor Fernández i l'argentí tampoc ha estat capaç de remuntar el partit. El Llevant s'ha fet un gegant impossible de superar i l'afició granota ha vibrat amb una gran segona part dels seus.

Els pròxims dos partits del Barça són al Camp Nou i els de Valverde necessiten guanyar-los per agafar aire i passar el dol de València.