El Leicester, el sorprenent campió anglès, no ha estat rival per un Barça que segueix comptant els partits de pretemporada amb victòries. Una sola meitat ha estat suficient perquè uns bons Leo Messi, Luis Suárez i Munir deixessin el partit pràcticament resolt.

Els dos equips han estat fidels al seu ideari futbolístic i també conseqüents amb les seves expectatives. Un Barça tocador, posseïdor de la pilota i buscant trencar les línies, ha fet molt mal al seu rival. El Leicester, amb un joc extremadament tancat i molt intens al contracop, ha resolt en dues ocasions aïllades en la segona meitat i ha provocat la incredulitat de Luis Enrique.

S'han vist dues cares del campió anglès, que durant la meitat del partit no ha estat l'equip que va guanyar la Premier League, però la seva manera de ser ha estat present i ha aflorat en la segona part. La falta de rodatge han fet que ambdós equips no estiguessin plenament encertats i tampoc oferissin un gran partit que s'ha acabat maquillant quan l'aficionat menys s'ho esperava.

Messi camina amb decisió

Una passa endavant de Messi és sinònim a eliminar un jugador contrari. Una mirada a l'infinit és veure la passada adequada. El cervell del davanter argentí ha fet un clic al minut 26. Ullada a la porteria rival i passada senzilla, sense massa potència, cap a Munir. Pilota dins l'àrea i reivindicació del jove atacant blaugrana.

Un Barça sense presses ha seguit creant ocasions fins a veure els gols passar per davant i sense pràcticament buscar-los. Luis Suárez ha fet el segon gol amb una resolució autodefinidora. Dos rebots en dos regats i rematada amb l'exterior del peu dret a escassos metres de la línia de gol.

El quart davanter està sent el gran debat de l'estiu a can Barça, però Munir el vol tancar de cop. Un segon gol en el seu compte particular abans d'arribar a la mitja part ha estat el final d'uns 45 minuts molt bons. Bon control del davanter blaugrana i millor definició.

Musa revoluciona el partit

Els canvis i les ganes d'aconseguir més del Leicester han fet que el seu millor joc aparegués. En dues ocasions i gràcies a dues jugades ben diferents, el nou fitxatge del conjunt anglès Ahmed Musa ha ajudat a animar el partit.

El davanter nigerià del Leicester, fitxatge estrella del campió anglès, n'ha tingut prou en dos minuts per fer un gol de correcamins. Sobre la línia del mig del camp supera Mathieu, cursa incansable amb autopassada que trastoca Sergi Roberto i fàcil definició davant Masip. El segon gol de Musa ha estat gràcies a una errada defensiva del Barça.

Rafa Mujica ha acabat arreglant el marcador al tram final del partit. Gol del jugador del filial pocs minuts després de saltar sobre el terreny de joc. Recompensa i 4-2 final.

A Anglaterra hi ha el rival

El proper partit del Barça serà el dissabte contra el Liverpool de Jürgen Klopp. Una nova prova de nivell pels de Luis Enrique abans de presentar-se en el Trofeu Joan Gamper davant l'afició culer i vuit dies abans de la primera competició oficial. El partit de diumenge 14 d'agost al camp del Sevilla serà la primera prova de foc del Barça 2016/17.