El Barça ha deixat clar que vol guanyar la Lliga. Els blaugrana han destrossat El Pozo amb un 7-2 i un domini espectacular sobre el parquet en el primer partit de la final de la LNFS al millor de cinc. Ferrao i Adolfo han fet dues genialitats i en què Santana, Lozano i Esquerdinha també s’han apuntat a la festa golejadora en un matx que ha quedat tacat per una pica-baralla al final.

El Barça volia fer valer el factor camp després d’haver quedat primer en la fase regular i el Palau Blaugrana ha estat el sisè home sobre el parquet. Més de 4.000 persones s’han deixat la gola des del minut 1 i els jugadors del conjunt català han notat l’escalf de l’afició en un partit que ha estat enèrgic i dinàmic.

Domini clar i absolut del Barça

Barça Lassa i El Pozo Murcia es coneixen a la perfecció i són els que han arribat amb millors condicions a l’últim tram de la temporada. Andreu Plaza ha comptat amb pràcticament tots els seus efectius menys Dyego que ha estat baixa d’última hora. El Barça ha dominat en tot el partit, però en els primers compassos del partit qui ha generat perill eren els murcians.

Dídac s’ha posat la capa de salvador en dues ocasions claríssimes d’Álex i Andresito que d’haver-se convertit en gols podrien haver canviat per complet la dinàmica del matx. Els blaugrana tenien algunes oportunitats, però no acabaven de ser clares fins que quan faltaven poc més de 10 minuts, Ferrao s’ha inventat una genialitat.

Genialitats de Ferrao i Adolfo

Golàs del brasiler per l’escaire amb l’esquerra quan no tenia angle. I a partir d’aquí, tres minuts perfectes dels catalans que han arribat a posar el marcador amb un 4-0. Leo Santana amb una jugada combinada, vaselina excelsa d’Adolfo i un contraatac que ha finalitzat Lozano han estat les accions de les dianes.

El Pozo estava completament trencat, el Barça ha olorat la sang i ha atacat. S’ha posat en mode piconadora i només un miracle podia fer capgirar el lluminós. Els murcians han sortit a la desesperada amb el porter-jugador quan faltaven 4 minuts per finalitzar la primera part i han tingut el seu premi amb una diana de Fernando.

No obstant això, el control ha estat dels d’Andreu Plaza que han aprofitat que El Pozo no tenia porter i Dídac ha marcat de camp a camp. 5-1 en només la primera part, una autèntica barbaritat. Però en el futbol sala es poden retallar les diferències en pocs minuts si l’altre equip es confia. No ha estat el cas del Barça.

Esquerdinha s'ha apuntat a la festa

Sabent que el resultat era prou ampli, El Pozo ha encarat la segona meitat amb tranquil·litat i paciència i els ha funcionat bé. Els murcians han mogut la pilota amb criteri i una altra vegada, Fernando ha marcat el 5-2, però ha estat un miratge. Esquerdinha s’ha volgut apuntar a la festa golejadora amb un doblet.

Sergio Lozano Pito Barça futbol sala Pozo Murcia @FCBfutbolsala

Victòria aclaparadora del Barça que l’apropa a la que seria la seva quarta Lliga. Encara queda un món i la seva següent cita serà el pròxim dimarts a les 21.00 hores al Palau abans de viatjar cap a Murcia. Els blaugrana volen el triplet domèstic.