El Barça, de moment, no té rival a la Champions League. Leo Messi ja va dir a l'inici de la temporada que volia "la copa linda y deseada" i el conjunt blaugrana va pel camí indicat per aconseguir-la. I ho està fent a través de solidesa i demostrant una maduresa que s'ha construït a base de les derrotes en els últims anys.

Els desastres contra el PSG, la Juventus i la Roma han fet obrir els ulls dels futbolistes del Barça i han fet aflorar una ràbia continguda que ara exterioritzen en forma de bon futbol. Ja s'ha demostrat aquesta temporada a Europa contra el Tottenham a Wembley, contra l'Inter al Camp Nou i també contra l'Olympique de Lió a casa que aquest equip vol tornar a aixecar la Champions.

I els resultats deixen una dada inqüestionable que reafirma el Barça com un dels clars favorits a aixecar l'orelluda a Madrid: el Barça encara no ha perdut cap partit en aquesta Champions. Han estat un total de deu partits sense conèixer la derrota en una temporada en què el club blaugrana vol el seu sisè títol a la màxima competició europea.

La Champions 2018/19 del Barça
Fase de grups Barça 4-0 PSV
Fase de grups Tottenham 2-4 Barça
Fase de grups Barça 2-0 Inter
Fase de grups Inter 1-1 Barça
Fase de grups PSV 1-2 Barça
Fase de grups Barça 1-1 Tottenham
Setzens O. Lió 0-0 Barça
Setzens Barça 5-1 O. Lió
Quarts M. United 0-1 Barça
Quarts Barça   M. United


El Barça ha tingut quatre rivals en aquesta particular lluita per la imbatibilitat a Europa. De la fase de grups només van acabar sense perdre l'Ajax, el Bayern, el Porto, el Lió i el mateix Barça, però tots menys els culers van caure a la ronda de vuitens. Els blaugrana no només es van mantenir invictes als vuitens, sinó que també han passat dels quarts contra el Manchester United sense conèixer la derrota.