El Barça Lassa d'hoquei patins ha derrotat el Liceo de la Corunya a la final de la Copa del Rei (1-2). Els blaugrana han aconseguit d'aquesta manera el seu 22è trofeu, sent encara més reis de Copes, en un partit molt disputat entre els dos millors equips de l'OK Lliga.

Tots dos conjunts no es veien les cares en una final des de l'any 1994, i els pronòstics, que situaven el Barça com a clar favorit, s'han complert. A la primera part, els dos primers classificats de l'OK Lliga han mostrat una gran igualtat. Els dos respectius porters de Liceo i Barça, Malián i Fernández, han estat els veritables protagonistes.

Però el gol es trobava a faltar i ha hagut d'aparèixer a la segona meitat. Després del descans el joc ha continuat molt intens, amb un important desgast físic en els dos equips, i els blaugrana han aprofitat dues boles aturades per avançar-se al marcador. Penal que executa Panadero, i una falta directa resolta per Pau Bargalló.

Aleshores el Liceu no ha tingut més remei que bolcar-se a l'atac. Di Benedetto ha donat esperances als gallecs després de retallar distàncies, però no n'hi ha hagut prou. El Barça ha sabut gestionar i defensar el seu avantatge fins al final i s'han acabat coronant.