El Barça, vigent campió de la UEFA Youth League, s'ha classificat per als quarts de final de la competició amb contundència. Golejada per 3-0 que ha aconseguit al Miniestadi contra l'Hertha de Berlín.

Els blaugrana han entrat als vuitens de final com un cicló. El joc dels futbolistes de Denis Silva ha arraconat des de l'inici l'Hertha, que amb prou feines ha pogut sortir del seu camp, i el Barça ha estat capaç de generar gairebé una desena d'ocasions clares de gol abans del descans. Ansu i Ilaix han disposat de les situacions més favorables per perforar la porteria alemanya, però no han trobat el gol fins a la segona meitat.

Ilaix Moriba Barça FC Barcelona

FC Barcelona

Després del pas pels vestidors no ha canviat la dinàmica, però sí l'encert. El Barça ha aconseguit obrir la llauna en el minut 49 mitjançant Ilaix, que ha recollit un rebuig a l'àrea i ha connectat un xut ras i sec. Aquest gol ha fet prendre una mica més de protagonisme a l'equip berlinès, que ja no tenia marge d'error en una eliminatòria a partit únic.

Els visitants han estar prop d'igualar el partit a un quart d'hora del final, però el Barça ha sentenciat. Marqués ha segellat la victòria blaugrana amb un doblet en tan sols quatre minuts (minut 80 i 84).

Ara el següent obstacle del Barça per revalidar la seva corona serà l'Olympique de Lió, que ha eliminat l'Ajax en la tanda de penals en la seva eliminatòria.