El CEO del Barça, Òscar Grau, ha participat aquest matí en l’esmorzar del Fòrum Europa per oferir una conferència sobre el pla estratègic del club en els propers anys i ha aprofitat per donar la versió oficial del club respecte a les queixes de Gerard Piqué i la polèmica arbitral. "Puntualment pot ser que hi hagi situacions que no ens agraden, però em posiciono amb Luis Enrique i entenc el cop de rauxa de Piqué", ha argumentat el màxim executiu del club.

Sense donar suport a un dels líders del vestidor com és Gerard Piqué, el director general del club blaugrana ha parlat del bé general i ha deixat de banda tot comentari del central. "Si busquem el millor per al Barça, hem de seguir sense parlar dels àrbitres", ha afegit Grau en un argumentari molt similar a l'expressat per Luis Enrique en la prèvia del partit d'aquesta nit contra l'Athletic Club.

Pel CEO blaugrana el resultat d'aquesta nit serà decisiu de cara a la polèmica. "Si parlo de la meva experiència, de la meva carrera esportiva, m'ha demostrat que no cal protestar als àrbitres. Hi ha situacions que no ens agraden, però al final en el terreny de joc guanya el millor. Cal reconduir la situació i tot s'acabarà si guanyem aquesta nit a l'Athletic". Per tant, la solució adoptada per a aquests casos és la de callar, no dir res i esperar que bufin vents millors.

Més enllà de resultats i decisions dels àrbitres, Òscar Grau també ha explicat que ha fet un pas endavant com a veu del club en aquesta polèmica i ha assegurat que ja ha parlat amb els que més manen al vestidor del primer equip de futbol del Barça. Grau ha transmès a Piqué i els capitans blaugrana que el procediment adoptat a partir d'ara serà que no parlin més d'aquest tema i no posin més llenya al foc. "Hem parlat amb els capitans i amb Piqué i els hem explicat la voluntat del club, que és la de no parlar dels àrbitres", ha conclòs Grau.