El Barça de futbol sala va derrotar aquest divendres el KPRF rus a la semifinal de la Champions, disputada al Palau Blaugrana, per 5 a 4 a la tanda de penals després d'haver empatat a 3 en el temps reglamentari. D'aquesta manera, els culers van trencar en malefici de la penúltima ronda de la competició, en la qual havien caigut en les dues últimes edicions, i van aconseguir un bitllet per enfrontar-se a ElPozo Murcia a la final d'aquest diumenge, la primera entre equips de la lliga espanyola de la història, que també acollirà el Palau.

Els d'Andreu Plaza van aconseguir situar-se 2-0 al marcador amb gols de Sergio Lozano, gràcies a un míssil, i de Ferrao, que signava el segon al minut 8. En el darrer minut del primer temps, però, un error dels blaugrana el va aprofitar el KPRF –equip del partit comunista i actual campió rus– per situar el 2-1.

A la segona part, els visitants van empatar el duel gràcies a Asadov i van estar a punt de capgirar el resultat, però el Barça va mantenir el pols i va dur el partit a la pròrroga. En aquesta fase els blaugrana es van tornar a avançar de la mà d'Esquerdinha, però els russos van empatar de nou a 11 segons del final.

Finalment, després d'una tanda de penals on només va fallar l'exculer Lin, el Barça va certificar l'accés a una final que no disputava des del 2015. El diumenge buscarà aixecar la seva tercera Champions.